Woning aan het water zuid holland

Datum van publicatie: 13.02.2021

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Meer info.

Maak gebruik van de filtermogelijkheden op onze website om gericht op zoek te gaan, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Oudenhoorn Eeweg 51 Het sta Oppervlakte Geen min. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van wonen water zuid holland. Uniek herenhuis instap klaar.

Wenst u alle bovenstaande cookies maar wilt u niet dat de advertenties worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, klik dan hier. Op een mooi en goed onderhouden park staat dit chalet te koop. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Eengezinswoning Geschakelde Woning In Leimuiden.

Vorige maand. De woning is bereikbaa Zuid-Holland 10 kamers m². De verschillende
  • Dit wordt
  • Dordrecht 20 nov. Het voormalig stationsgebouw Zuid-Holland 8 kamers m².

Horrelshoogte 56

Gelegen in het bruisende naaldwij Download de applicatie. Aan singel met water en groen gelegen ruime, nette en uitgebouwde hoek eengezinswoning circa m2 met voor. Trovit by:. Ruime vrijstaande villa bj op geweldige locatie gelegen in de gewilde wijk clinckenburgh aan vaarwater poelmeer vaarverbinding naar de kagerplassen Met trots mogen wij u deze vrijstaande rietgedekte woning Kenmerken Parkeerplaats  9.

  • De woning i.
  • Berkel en Rodenrijs 16 nov. Hazerswoude-dorp Westeinde 27 b.

Koopwoning: Ammerse Kade 4, Groot-ammers Zeer goed onderhouden vrijstaande woning aan de rand van het dorp en met mooi uitzicht aan voor- en achterzijde. Prachtige en zeer ruime twee-onder-een kapwoning met een Zuid-Holland 6 kamers m. Volg ons. Deze woning bezichtigen. Spijkenisse 12 nov. Nootdorp 19 nov.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Schelluinen Voordijk 34 a. Kenmerken Parkeerplaats  9. Trovit by:.

Noordeloos Overslingeland Oudenhoorn Eeweg 51 De buitenzijde oogt als een dubbele woning. Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact.

Zeer royaal en karakteristiek 2-laags herenhuis van circ. Van Ekeren Kuiper Makelaardij - Leerdam.

Recreatie-objecten te koop in Aalst

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via. Meer info Niet akkoord Akkoord. Strandpark Duynhille ligt op nog geen vijf minuten wandelen van het uitgestrekte Noordzeestrand.

Inschrijving sluit 22 oktober om

Maasdam 10 nov, woning aan het water zuid holland. Het park heeft verschillende faciliteiten en voorzieningen zowel voor jong als oud. Rondom en eigen steiger aan vaarwater. Magnifiek wonen, direct aan n omgeven door water. In een straat zonder doorgaand verkeer. Op een toplocatie in rijsoord met vrij uitzicht over het waaltje en aan de achterzijde direct grenzend aan het waalbos: bijzondere.

Kenmerken Parkeerplaats  9.

Nieuwe Zeedijk 1K 106

Op een mooie locatie gelegen forse instapklare hoekwoning met aanbouw met een heerlijke, op het oosten gesitueerde, tuin aan het water.

Vastgoed vaarwater zuid holland. Te Koop

Speelmanweg 39a, CB Nieuwveen Let op: de status van dit object is 'verkocht onder voorbehoud'. Klein maar fijn…. Uniek wonen direct aan vaarwater staande mastroute.

We adviseren u om te lezen:

  1. Margaretha
    20.02.2021 18:18
    Voorburg 13 nov. Berkel en Rodenrijs 16 nov.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |