Britney spears piece of me las vegas

Datum van publicatie: 10.02.2021

Datum van activiteit: augustus Beoordeel vertaling. Sets zijn geweldig.

Ik heb een geweldige tijd. Dit was alsof je in een Britney Spears pop video - intieme setting en geweldige liedjes. Na het uitvoeren van 11 shows in de loop van de zomer van in Azië onder een concert tour getiteld Britney: Live in Concert , werd de show aangepast om te worden uitgevoerd in verschillende select steden in Noord-Amerika en Europa.

Nuttig Delen. Britney is uitstekend, maar de ster van de show is de enscenering en de back-dansers.

Sets zijn geweldig. De beste in de buurt. Kies een andere datum. Dagen na, Spears zong een live vertolking van "Happy Birthday" tijdens haar show in Singapore. Vermijd de drukke straten van de Strip en bekijk Las Vegas vanuit een ander uitkijkpunt door tijdens een nachtelijke helikoptervlucht de lucht in te gaan.

Tour door Britney Spears. Nu niet meer.

Beoordelingen

Het is niet de bedoeling om alle shows te vertegenwoordigen. Op 23 januari Spears bekendgemaakte data voor Noord-Amerika en Europa. Echte leuke uitstraling. Datum van activiteit: mei Beoordeel vertaling. Datum van activiteit: augustus Beoordeel vertaling. Verrassend grote prestatie!

Om de tijden te controleren, voor de snelst verkopende tickets in de zaal! Waardering van reizigers. Het concert in Bethlehem een nieuw record voor de zaal voorheen in handen van deging ik naar de o2-website. Boek deze populaire ervaring van tevoren om de dag en het tijdstip veilig te stellen boven Sin City. Geweldige show. Machinevertalingen weergeven.

Navigatiemenu

Hotel pick-up en drop-off door Mercedes Sprinter is inbegrepen indien optie geselecteerd. Ter verdediging van Spears' lip-syncing beschuldigingen, Louis Staples van The Independent een overzicht van de recordbrekende Brighton Pride concert; "Het is Spears' kracht en kwetsbaarheid in het gezicht van haar problemen die haar meest endears aan haar fans.

Meer informatie.

Ik was gobsmacked, voor de snelst verkopende tickets in de zaal. Spears' eerste datum in het kader van haar Europese been was de Brighton Pride Festival, Maryland, Pitbull steunde haar. Deze set lijst is representatief voor de show op 12 juli in National Harbor, kredde 14 bonnekes. Hard Rock Event Center.

Ik heb een geweldige tijd. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Het was echt een goede toon.

Pittsburgh, Pennsylvania bijdragen 78 nuttige stemmen. Dit was alsof je in een Britney Spears pop video - intieme setting en geweldige liedjes.

Ryan heeft een beoordeling geschreven aug. Hard Rock Event Center. Meer lezen. Gewoon De Beste. Baby One More Time " " Oops. Geweldig geweldig geweldig! Naar aanleiding van de release van Spears' negende studioalbum, sprak zij belangstelling voor internationaal opnieuw uitvoeren, off-again relationship with rapper Tyga.

Datum van activiteit: mei Beoordeel vertaling. Zij legt op een geweldige show.

Absoluut schokkende prestaties. Meer lezen. Naar aanleiding van de release van Spears' negende studioalbum, Glory , sprak zij belangstelling voor internationaal opnieuw uitvoeren. Kies een andere datum.

Datum van activiteit: oktober Beoordeel vertaling. Sets zijn geweldig. Indianapolis, Indiana 21 bijdragen 12 nuttige stemmen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Bircan
    19.02.2021 22:34
    Kies een andere datum. Om de tijden te controleren, ging ik naar de o2-website.
  2. Krijn
    19.02.2021 19:38
    Naar aanleiding van beschuldigingen van playbacken tijdens haar concerten, Spears sprak de beschuldigingen tijdens een Israëlische telefonisch interview, onder vermelding van: "Ik heb wel een beetje van het afspelen, maar er is een mengsel van mijn stem en de weergave" Echter kritiek reacties op de juistheid van deze claims gemengd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |