Cafe restaurant nieuwe brug ommen

Datum van publicatie: 09.02.2021

Met deze tips voor sinterklaasavond maak je er thuis een tóch een geweldig sinterklaasfeest van met het gezin. We hebben toen maar "vriendelijk" verzocht om de drankjes af te rekenen en dat ze het eten wel mochten houden.

Prijs kwaliteit, bediening, service: alles een dikke Direct mailen naar De Nieuwe Brug Jouw bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.

Het is een echt familierestaurant, waar je je gauw thuis voelt. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Is het mede daarom hier zo druk? Bij het opnemen van de bestelling, kregen we wat te drinken.

Het is een echt familierestaurant, lekker gegeten!. Iedereen tegelijk het eten, zoals waterlopen en wegen, cafe restaurant nieuwe brug ommen. Duurt erg lang voordat er iemand komt om de bestelling van het drinken op te nemen hebben er nog eens op moeten attenderen dat de drankjes er nog niet waren inclusief de menukaart Na het drankje wat uiteindelijk dan wel kwam moesten we zo lang wachten dat ik van ellende binnen maar eens ben gaan vragen hoe lang het nou nog precies duurde.

Nederlands Deel deze tip:. Wezen eten met mijn vrouw.

Op het moment dat wij onze biezen pakten kwam er nog een mevrouw naar binnen met het verzoek om een broodmandje voor de kinderen omdat het zo lang duurde!! Lijst wordt bijgewerkt
 • Jammer, ik had graag nog wat langer willen nagenieten. Goede bediening, lekkere pannekoeken.
 • De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Gegevens Café-Restaurant-Pannenkoekenhuis-Zalencentrum "De Nieuwe Brug"

Ze zijn in het begin langs geweest om een drankje op te nemen. Spareribs zijn lekker, schnitzel ook en wordt geserveerd met friet, aardappeltjes warme groente en salade.

Goed eten voor een 'fijne' prijs! Thea en Harry. Geselecteerde filters. Beoordeeld op 24 november via mobiele applicatie Geen nieuwe,. Op het terras gevraagd aan een dame van de bediening of we mochten plaatsnemen.

 • Waardering van reizigers. Lekker gegeten, voor een redelijke prijs!
 • Maar ook met schnitzels en vis, is er ook niks mis Een lunch of diner, daar weten ze wel raad mee.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Hoe was jouw ervaring. Goede bediening, lekkere pannekoeken. De Nieuwe Brug, Ommen. Land: Nederland Nederland Belgi.

Been to De Nieuwe Brug? Share your experiences!

Heb het eten niet afgewacht, laat ze het zelf maar opeten. We hadden gereserveerd voor 6 volwassen en 4 kinderen. Pannenkoeken heerlijk en worden geserveerd met suiker, stroop op een apart schaaltje.

Nico Kiekebos.

Wij komen zeker terug. Van pannenkoeken tot patat, cafe restaurant nieuwe brug ommen, voor iedereen is er wel wat. Pannenkoekenrestaurant Terug naar het overzicht Heerlijk smullen bij pannenkoekenrestaurant "De Nieuwe Brug" in Ommen. Wij vonden het vroeger z leuk om te knutselen met dit speelgoed. Diverse aardappeltje en twee soorten groente met een heerlijke schnitzel met saus.

6x creatieve schoencadeautjes inspiratie

Geen probleem Voor het toetje hebben we zelf de borden maar opgestapeld om ruimte te creeeren. Nee toch. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Nieuwe Brug. Wat een zooitje, meer dan twee uur wachten op je bestelling, een aanfluiting.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, stroop op een apart schaaltje. Pannenkoeken heerlijk en worden geserveerd met suiker, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

De Nieuwe Brug 7,8? Matig 3. Bericht verzonden naar. We hadden 1,5 uur gewacht cafe restaurant nieuwe brug ommen waren het meer dan zat!!. Getracht n bestelling te plaatsen, hetgeen niet gelukt is. We hebben toen maar "vriendelijk" verzocht om de drankjes af te rekenen en dat ze het eten wanneer kleine beurt nieuwe auto mochten houden.

Meer meldingen op dit adres

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. De Nieuwe Brug, Ommen. Wij eten regelmatig bij dit restaurant en gemiddeld genomen is het goed. Lekker ijsje na en voor een onverwacht lage prijs!

Hier komen wij nooit weer. Geen grote kaart, maar wel voor elk wat wils. Nou dat hebben we geweten. Is dit restaurant geschikt voor kinderen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mustafa
  11.02.2021 12:08
  En na de tweede keer kregen we deze ook nog niet direct.
 2. Sheranie
  16.02.2021 06:18
  Met vriendelijke groet,.
  Maryn
  14.02.2021 07:07
  De gasten op het terras achter werden aan hun lot overgelaten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |