Duitse taal leren gratis

Datum van publicatie: 08.11.2020

Deutsche Welle De omroep Deutsche Welle heeft een groot gedeelte van haar website gewijd aan het  leren van de Duitse taal. U krijgt alleen positieve feedback wanneer u Duits op de correcte manier uitspreekt.

Les 41 Babyartikelen. Les 37 Familie relaties. Populairste items. Vind een tandempartner Een van de beste en leukste manieren om een nieuwe taal te leren is het samenwerken met een tandempartner: een persoon die jouw doeltaal als moedertaal heeft en juist jouw moedertaal wil leren. Les Op internet surfen. Les 48 Huishoudelijke artikelen.

Les 31 Insecten. Les Nuttige woorden. Les 95 Reizen met een vliegtuig. Doe dat eens in het Duits. Les 62 Zoete vruchten.

Zie hoe uw vrienden het doen en maak er een wedstrijd van met mensen vanuit de hele wereld, zo kunt u de beste leerling in de Mondly familie worden! Ben je een beginner en begrijp je niets van de reguliere uitzendingen?

Waarom is het zinvol om Duits te leren?

Recensies Reviewbeleid. Bahasa Indonesia. Les 59 Supermarkt. U krijgt alleen positieve feedback wanneer u Duits op de correcte manier uitspreekt. Les 15 Klas.

 • Leer de juiste Duitse uitspraak door gesprekken uitgevoerd door stemacteurs in hun moedertaal.
 • Les 70 Drankjes.

Omdat Duits n van de belangrijkste talen ter wereld is. Met de populaire filmpjes van  Get Germanized  bijvoorbeeld is Duits leren zeker niet meer saai. Bent u een beginner of een reeds ervaren spreker van de Duitse taal. Les 7 Maanden van het jaar. Anderen gingen ons voor en verzamelden ook al handige links om Duits te oefenen, duitse taal leren gratis.

De populairste manier ter wereld om online Duits te leren

Les 5 Gevoelens en emoties. Les 63 Groenten. Les 79 De weg vragen.

Nieuwe releases. Er zijn een heleboel Duitsers die graag Nederlands willen leren. Veel Duitse bedrijven zijn dan ook toonaangevend binnen de internationale handel en productieprocessen. Les 78 Routebeschrijving. Les 62 Zoete vruchten. Het leren van honderden woorden is niet duitse taal leren gratis best manier om Duits te leren. Les 7 Maanden van het jaar.

Account Options

Les 25 In het zwembad. Les Vragen. Leer Duits met gratis lessen elke dag.

 • Les Professies.
 • Dit zal uw uitspraak verbeteren.
 • Les 58 Onderhandelen over een prijs.
 • Hierdoor zult u de woorden snel onder de knie hebben.

Daarnaast kun je hier ook luisteren naar podcasts zoals  Gre aus Deutschland! Markeren als ongepast. Een ander kenmerk van de Duitse taal zijn de vele dialecten, duitse taal leren gratis.

Duitse taal leren gratis is maar een kleine selectie van het hoe lang na miskraam zwangerschapstest aanbod, hier vind je nog veel meer blogs die je helpen met Duits leren. En kijk ook eens naar de  deutschlernerblog : hier vind je veel Duitse uitdrukkingen en spreekwoorden maar ook online oefeningen en de serie 'Deutsch lernen mit Cartoons'.

Doe dat eens in het Duits. Door samen af te spreken, te skypen of te chatten oefen je je Duits, anders toch maar eens naar de dierenarts voor advies.

Hapklare lessen Duits. Leuk, doelmatig en helemaal gratis.

Dit is hoe de toekomst van taalcursussen eruitziet De applicatie start met een gemakkelijk gesprek tussen twee personen. Les 42 Sieraden. Dan is dit iets voor jou: via  Nu Beter Duits  kun je je aanmelden voor een dagelijkse Duitse test in je mailbox.

Mondly doet u kennismaken met de Duitse taal op een duitse taal leren gratis en effectieve manier. En kijk ook eens naar de  deutschlernerblog : hier vind je veel Duitse uitdrukkingen en spreekwoorden maar ook online oefeningen en de serie 'Deutsch lernen mit Cartoons'. Je zult in staat zijn om taalkundig op de juiste manier te communiceren in alledaagse situaties!

We adviseren u om te lezen:

 1. Hylke
  11.11.2020 09:35
  Ons programma is voor iedereen, of u nu een student bent, een baan in een Duits sprekend gebied zoekt of op een andere manier in contact wilt komen met Duits sprekenden. Les 76 De rekening betalen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |