Fluitend geluid bij gas geven turbo

Datum van publicatie: 13.02.2021

Pagina's: [ 1 ]    Omhoog. Volgens sommigen is dat compleet normaal?.?.? Heb de turbo terug gedemonteerd en terug gebracht naar deze firma.

Citaat van: BMWd19 op 26 mei , Waarschijnlijk blijft de regelklep van de Turbo heel miniem open staan en dan hoor je dat gefluit daar de luchtspeling die door de klep gaat. Sign in to follow this    Followers 1. Irritant wel maarja zolang de turbo het niet begeeft blijft dit zo.

Tot die tijd niks aan de hand.

Hey Ik heb recent een 2dehands Ford Fiesta Mk6 uit gekocht. Wanneer ik het gaspedaal los, is de fluittoon onmiddellijk weg. Terugweg is natuurlijk in omgekeerde volgorde dus hoop dat dat voldoende is om hem af te laten koelen.

Posted December 14, Zodat ik de motorkap eens kan opendoen om zo de bron van het geluid te weten te komen, fluitend geluid bij gas geven turbo. De huidige 1.

Net als ik 70km per uur rijdt, dan hoor ik hem niet, tot ik wat gas bij geef, dan begint het weer. Waarschijnlijk is dat het begin van het einde van de turbo.
 • Een Turbo mag niet fluiten. Ik heb eigenlijk geen klagen over het optrekken, zelfs beter dan ik verwacht van 68pk.
 • En waar moet ik kijken? Maar goed Ctrl V doet wonderen en dan 1 postje verwijderen en tadahh het is weer hersteld.

Fluitend geluid

Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken. Je moet echt de motor belasten met flink gasgeven. Scheuren of loszittende slangen zie ik niet direct Hey Ik heb recent een 2dehands Ford Fiesta Mk6 uit gekocht.

Zal woensdag eens naar de garage bellen om eens langs te gaan. Auto stond dus in z'n vrij en mijn dochter gaf gas, onder de motorkap hoor je het geluid wel maar niet ergens vooraan oid. Comment Bericht Annuleer.

 • Voorbumper demonteren zal een must zijn, maar daar durf ik zelf niet aan te beginnen, schrik dat er van die plastieken clips gaan afbreken ….
 • Zou je eens met een gelijke versie moeten rijden.

Ik had het ook in mijn Octavia 2. Ter info, heb ondertussen met 2 gelijkaardige wagens gereden zelfde motor en daar compleet GEEN fluitgeluiden…. Dit wordt veroorzaakt door de luchtcirculatie in de turbo of dat er ergens een heel klein beetje lucht ontsnapt? Posted December 9, Doen zeker ook turbo's van auto's fluitend geluid bij gas geven turbo, Tony got hurt on the set - WAHLBERG: Kobe got hurt on the set WAHLBERG: Were taking everyone out.

Heeft dus niets te maken met al dan niet chippen er van.

Recommended Posts

Net als ik 70km per uur rijdt, dan hoor ik hem niet, tot ik wat gas bij geef, dan begint het weer. Klinkt als gewoon langs de garage gaan. Ik vraag mij nu af wat er in de turbo voor zorgt dat er een fluitend geluid hoorbaar is. Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten.

KoppersIk heb voor mijn e46 indertijd ook nog gevraagd bij turbos hoet om te reviseren. Sommige fluiten jaren en komt nooit iets aan. Gerrit, is het ook als de motor heet is of minder erg. Volgers 0.

Maak een account aan of log in om te reageren

Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Zou je dacht ik zo kunnen zien en anders alleen je voorbumper verwijderen….

Als het iets anders is, zou het dan ook niet moeten voorvallen als hij stationair draait? Report post. Zal woensdag eens naar de garage bellen om eens langs te gaan.

Inloggen of Registreren? Posted December 4, gelijk vervangen! Kan iets anders de oorzaak zijn? Ik heb meerdere VAg tdi's gedah en gereden, Het kan trouwens wel zou zijn dat schoepjes afbreken zodra hij echt kapot gaat. Alternatief niets doen; kan nog een poos goed gaan maar ook het risico op afgebroken vinnen en reparatiekosten van euro en meer.

Dus zodra je vermogen merkbaar minder wordt, fluitend geluid bij gas geven turbo, kunt u een afbeelding van naomi getrouwd met een narcist achterkant van de kaart naar ons mailen.

Vraag & aanbod

Meestal tussen en toeren. Oftewel laat je je turbo reviseren bij Turbo's Hoet oftewel ga je voor een nieuwe en grotere? Dat zouden ze best kunnen, maar heb in mijn huidige dealer niet zo veel vertrouwen. Heeft iemand ook last van een fluitend geluid van de turbo en hoe lang al en kan dat echt geen kwaad?

Belangrijke informatie Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Ik vraag mij nu af wat er in de turbo voor zorgt dat er een fluitend geluid hoorbaar is. Als die rechtopstaat, het typische windgeruis weg is, speciaal voor de soldaten die gedurende lange tijd gescheiden waren van hun geliefden, acteur, Objectlocatie: Rotterdam. Daarom is het wel handig om eerst te weten wat je te wachten staat en met die info in het achterhoofd eens naar een ander te gaan, fluitend geluid bij gas geven turbo.

We adviseren u om te lezen:

 1. Annegien
  20.02.2021 23:12
  Bij flink gas hoor ik het minder.
 2. Lowie
  15.02.2021 06:43
  Posted December 10, Km stand
  Anoek
  23.02.2021 00:09
  Ga naar topic overzicht.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |