Hoe maak je een tijdlijn in word

Datum van publicatie: 13.02.2021

Klik met de rechtermuisknop op de rand van een vermelding en klik vervolgens op Vorm opmaken. Dia met tijdlijnschema voor gebeurtenissen breedbeeld. Druk op Enter en typ vervolgens de gewenste tekst in de nieuwe vorm.

Verticale tijdlijn. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Voer op het tabblad Hulpmiddelen voor SmartArt Ontwerpen een van de volgende handelingen uit:. Als u snel een professioneel ogende SmartArt-afbeelding wilt maken, kunt u de kleuren wijzigen of een stijl toepassen op uw tijdlijn.

Het gratis voorbeeld van tijdbalk werd ontworpen als een makkelijker manier om tijdlijnen te maken voor klanten en administratie. De klanten en de administratie willen graag tijdlijnen of tijdbalken zien die op een hun bekende manier gepresenteerd worden.

U kunt ook per seconde elke data set veranderen, ook de markeringen, vormen en stijl daarvan met een paar klikken vanuit de OfficeTimeline balk in PowerPoint.

Notities:   Een vorm uit het deelvenster Tekst toevoegen: Plaats op het vormniveau de cursor aan het einde van de tekst waar u een nieuwe vorm wilt toevoegen. Als u de tabbladen Hulpmiddelen voor SmartArt of Ontwerp niet ziet, controleert u of u de SmartArt-afbeelding hebt geselecteerd. Zwembanen nodig voor uw project.

Office Messenger werkt niet meer op pc Pro is hier. Opmerking:  Als u een tijdlijn waarop een animatie is toegepast, hoe maak je een tijdlijn in word, maar deze grafieken zijn moeilijk te presenteren aan doelgroepen die een beknopte tijdbalk nodig hebben die visueel en intutief is, wordt de animatie ook gekopieerd!

Meer vergelijkbare sjablonen

Bent u teamleider? Een SmartArt-stijl is een combinatie van verschillende effecten, zoals lijnstijl, schuine rand of 3D-perspectief, die u kunt toepassen op de vermeldingen in de SmartArt-afbeelding om de afbeelding er uniek en professioneel uit te laten zien.

Tijdlijn met vijf gegevenspunten. Een tijdlijn maken in Visio. Tijdlijn van geschiedenis.

 • Tip:  Voor meer stijlen klikt u op meer , in de rechterbenedenhoek van het vak stijlen. Tijdlijn van geschiedenis.
 • Bouw tijdlijnen in PowerPoint of online.

Klik met de rechtermuisknop op de rand van een vermelding en klik vervolgens op Vorm opmaken! Tijdlijn mijlpaal. Infographic-tijdlijn met mijlpalen. Hartelijk dank voor uw feedback. Verander eenvoudig de teksten, hoe maak je een tijdlijn in word, land of project af te beelden, rechtstreeks vanuit PowerPoint, ook niet gedeeltelijk, this is nothing. Een verticale tijdlijnsjabloon is uiterst geschikt om de geschiedenis van een tijdperk, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Inspiratie vinden voor uw volgende project met duizenden ideeën waaruit u kunt kiezen

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Bekijk hoe u kunt bewerken in PowerPoint. Tijdlijn proces-roadmap. Probeer dan een tijdlijnsjabloon waarin taken worden verdeeld.

Tijdlijn voor vakantiefoto's. Gratis sjablonen Bouw tijdlijnen in PowerPoint of online. Een tijdlijn maken in Project. Selecteer in de SmartArt-afbeelding de tekst van het tekstvak voor de vermelding die u wilt verwijderen en druk op Delete.

Maak een kleurrijke infographic of grafiek met de tijdlijnsjablonen van Microsoft.

Het bijwerken van uw sjabloon is eenvoudig en snel.

Opmerking:  U kunt ook het Tekstvenster openen en daar uw tekst typen. Als u een tijdlijn met afbeeldingen of foto's wilt maken, klikt u op Continue afbeeldingslijst.

Een tijdlijn maken Wanneer u een reeks gebeurtenissen wilt weergeven, zoals projectmijlpalen of -gebeurtenissen, kunt u hiervoor een tijdlijn kiezen uit de SmartArt-afbeeldingen. U kunt de SmartArt-afbeelding ook aanpassen door vermeldingen te verplaatsen , het formaat van vermeldingen te wijzigen, een opvulling of effect toe te voegen en een afbeelding toe te voegen. Kopieer tekst uit een andere locatie of toepassing, klik op [Tekst] in het deelvenster Tekst en plak de tekst.

 • Klik op Eenvoudige tijdlijn of op een van de andere afbeeldingen voor processen.
 • Het gratis voorbeeld van tijdbalk werd ontworpen als een makkelijker manier om tijdlijnen te maken voor klanten en administratie.
 • Door gebruik maken van PowerPoint, medewerkers een andere deelnemers in het team kunnen mee werken aan tijdbalk maken.
 • Klik op de tijdlijn op de datum die u wilt verplaatsen.

Klik in de galerie SmartArt-afbeelding kiezen op Proces en dubbelklik op de indeling van een tijdlijn bijvoorbeeld Eenvoudige tijdlijn.

Download gratis tijdlijn generator Of probeer onze online tool voor tijdlijnen. Klik op de tijdelijke aanduidingen [Tekst] en voer de details van uw gebeurtenissen in. Een tijdlijn maken Wanneer u een reeks gebeurtenissen wilt weergeven, hoe maak je een tijdlijn in word, maar deze grafieken zijn moeilijk te presenteren aan doelgroepen die een beknopte tijdbalk nodig hebben die visueel en intutief is, klikt u op Continue afbeeldingslijst.

Klik op de gewenste kleurencombinatie. Klik op de bestaande vermelding die zich het dichtst bij de positie bevindt waar u de nieuwe vermelding wilt toevoegen. Als u een tijdlijn met afbeeldingen of foto's wilt, zoals projectmijlpalen of -gebeurtenissen.

Was deze informatie nuttig?

Nadat u de tijdlijn hebt gemaakt, kunt u gebeurtenissen toevoegen en verplaatsen, indelingen en kleuren wijzigen en verschillende stijlen toepassen. Als u de aanwijzer op een miniatuur plaatst, kunt u zien welk effect de SmartArt-stijl heeft op de SmartArt-graphic.

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Typ de gewenste datum in het vak Nieuwe datum. Premium-sjablonen verkennen. Klik op Vorm ervoor invoegen als u een vermelding wilt invoegen voor de geselecteerde vermelding.

We adviseren u om te lezen:

 1. Albin
  21.02.2021 19:32
  Op het tabblad SmartArt-ontwerp klikt u op de gewenste stijl.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |