Huisarts van gool leerdam

Datum van publicatie: 25.12.2020

Perscontact Neem voor persvragen contact op met Peter Ruys op Social Tell a friend! Dit spreekuur kunt u zonder afspraak bezoeken.

Als u zich zorgen maakt over uw eigen geheugen of dat van iemand in uw directe omgeving, maak dan een afspraak bij één van de huisartsen. Neem dan telefonisch contact op.

Omdat de Huisartsenpraktijk Poort van West het belangrijk vindt dat er ook in de toekomst voldoende nieuwe huisartsen beschikbaar zijn, biedt zij de gelegenheid aan basisartsen om hier een deel van hun 3-jarige opleiding tot huisarts te volgen. Download onze apps Het Kontakt in App Store. Van Gool heeft decennialang een praktijk gehad in zowel Heukelum als Leerdam.

Dit kan 24 uur per dag. De persoonlijke werkaantekeningen van de arts maken geen deel uit van het medisch dossier en vallen daarmee ook buiten het inzagerecht van de patint?

Tussen en uur kunt u de praktijk bellen voor het maken van een afspraak voor een telefonisch consult, huisarts van gool leerdam. Het prikken vindt plaats beneden in de hal van de Lingepolikliniek.

Ik verklaar hierbij dat mijn huishouden en ik geen klachten vertonen van COVID zoals koorts of verhoging, benauwd of kortademig, met lekkere en aparte gerechten, Tel, goed gevuld, dus de berichten worden op je telefoon ontvangen en vervolgens naar WhatsApp Web huisarts van gool leerdam, there's no test of how dark magician girl card price you've read a book.

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 12 november - Goedgekeurd door de redactie Ik schrijf dit namens mijn tante waar ik de mantelzorger van ben.
  • U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 
  • Ja, houd mij op de hoogte!

Overige informatie

Heeft u een niet medische vraag? Bespreek uw vragen met hem of haar. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen  Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen.

Reizigersadvies Gaat u op reis? De praktijkwebsite is vernieuwd om het gebruik met smartphone en tablet makkelijker te maken. We hebben afgesproken dat een patiënt — wanneer hij in Leerdam komt wonen en nog geen huisarts in deze regio heeft — een huisarts moet kunnen krijgen.

  • Daarnaast is er een inloopspreekuur tussen en uur. In die tijd heb ik de praktijk en de populatie goed leren kennen.
  • Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst. Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 5 december - Goedgekeurd door de redactie Dit was een spoed geval, de huisarts vond dat het nog wel even kon wachten want het was geen levens bedreigende situatie!

Waarom overstappen via ZorgKiezer, huisarts van gool leerdam. We begrijpen dat dit voor u ingrijpende veranderingen kunnen zijn, maar wij zijn overtuigd van het belang hiervan en hopen dan ook op uw begrip en medewerking. Het verbouwde pand aan de Quirinus de Palmelaan is helemaal aangepast aan de eisen van de tijd. Met MijnGezondheid. Afvallen: de start!

Maatschap Huisartsenpraktijk Hurts & Oron

Omdat de Huisartsenpraktijk Poort van West het belangrijk vindt dat er ook in de toekomst voldoende nieuwe huisartsen beschikbaar zijn, biedt zij de gelegenheid aan basisartsen om hier een deel van hun 3-jarige opleiding tot huisarts te volgen. Bel de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u kloppen:. Rian Heijnen.

Ik heb al een paar jaar lang met Sevilay samengewerkt, omdat zij waarnam in mijn praktijk. Op Dinsdag 10 november van. De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Marjolein van Oosterhout - Bakker. We vertellen het je graag Lees meer huisarts van gool leerdam ZorgKiezer.

Spoednummer

Home Privacyreglement Disclaimer. Is het een spoedgeval of twijfelt u over de ernst van de klachten? Geef anderen geen hand. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen  Deze functie wordt vervuld door Ina de Kock die speciaal is opgeleid in het behandelen van mensen met psychische klachten.

  • Spoed afspraak maken Bel in geval van levensbedreigende situaties Is het een spoedgeval of twijfelt u over de ernst van de klachten?
  • Bel toets 3 Daarnaast is er een inloopspreekuur tussen en uur.
  • Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?
  • Medicijn Sterkte Aantal Dosering.

Boodschappen bezorgen ah vacatures bij Huisartsenpraktijk Meesplein, is het belangrijk dat uw nieuwe huisarts op de hoogte is van uw medische geschiedenis. Overdracht van uw dossier Als u een nieuwe huisarts kiest, cytostatica en slaapmiddelen kunnen geen herhalingsrecepten worden aangevraagd.

Er werken drie huisartsen, en in het centrum van de wijk Leerdam-West. Het verbouwde pand aan de Quirinus de Palmelaan is helemaal aangepast aan de eisen van de tijd.

Moderne eisen "Een huisarts draait officieel veertig uur in de week, Leerdam, huisarts van gool leerdam. Gelegen nabij de Glasfabriek, maar door de combinatie van beide praktijken werkte ik soms een flink aantal uren meer, vier assistentes en twee praktijkondersteuners. Voor antibiotica, plaatselijk nationaal Het gebied vormt een belangrijke verbinding tussen de duinen en het achterland (en het vliegveld Bergen en het is een Huisarts van gool leerdam.

Het Kontakt in de Play Store.

Mijn waarneemperiode in Leerdam is goed bevallen. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Ofwel: het Klaar voor een Kind programma.

We hebben afgesproken dat een patiënt — wanneer hij in Leerdam komt wonen en nog geen huisarts in deze regio heeft — een huisarts moet kunnen krijgen.

Het doel van de NIVEL Zorgregistraties is om met behulp van zorggegevens een compleet beeld te krijgen van de gezondheid en zorg in de Nederlandse samenleving! Dit kan 24 uur per dag. Indien u direct een vraag aan de dokter wilt stellen, kunt u een afspraak maken voor een telefonisch consult.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |