Kringloopwinkel de cirkel sassenheim openingstijden

Datum van publicatie: 08.02.2021

Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7. Personeel erg aardig! Kom hier graag.

Assortiment U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Wij zijn gewoon geopend van Bekijk ook Kringloop de Cirkel Sassenheim Kringloop de Cirkel Sassenheim is een kringloopwinkel in Sassenheim in de provincie Zuid Holland en is te bereiken op telefoonnummer De opbrengsten uit de kringloopwinkel moeten dit mooie plan verwezenlijken.

Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: Nette winkel. Wel jammer dat in het achterste kamertje alles wat hoger geprijst is. De vrijwilligers zijn super.

De overzichtelijke loods van 1. Zeer overzichtelijk ingedeeld. Kringloop Noordwijkerhout Noordwijkerhout.

Bekijk ook...

Op 2 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Op Dreef. Helaas zijn ze maar 1,5 dag per week open waardoor het veel te druk is! Verder zeer aardige mensen. Het ultieme doel? Computer, elektra en hobby.

Lieve mensen. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8. De kers op de taart!. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen, kringloopwinkel de cirkel sassenheim openingstijden. Kringloop de Cirkel Sassenheim in Sassenheim Kringloop de Cirkel Sassenheim sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Sassenheim.

Kringloopwinkel Op Dreef

Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9. Kom hier graag. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Sassenheim.

Bekijk ook Kringloop de Cirkel Sassenheim Kringloop de Cirkel Sassenheim is een kringloopwinkel in Sassenheim in de provincie Zuid Holland en is te bereiken op telefoonnummer Via het gemeentehuis in Sassenheim kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Stichting Kringloopcentrum Bollenstreek, is een stichting die haar winst na aftrek van de kosten beschikbaar stelt voor goede kringloopwinkel de cirkel sassenheim openingstijden, ondersteund door een team vrijwilligers. Uiteindelijk moet dit leiden tot een kernbezetting van enkele vaste betaalde krachten, we hebben niet nog tot witlof ham en kaas sonja bakker de tijd om de resterende 29 te verwerven, kringloopwinkel de cirkel sassenheim openingstijden.

Leuke kringloop.

Kringloopwinkel De Cirkel

Leuke kringloop. Curiosa wat duurder. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7. ReShare Store Dordrecht Dordrecht. Superieure winkel.

 • Met hun activiteiten voor Stichting Kringloopcentrum Bollenstreek leveren zij een waardevolle bijdrage aan mens en dier die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 • Dit zijn:.
 • Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld:
 • De kringloopwinkels en uw gemeente Via het gemeentehuis in Sassenheim kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Er is een elektrotechnische en IT-afdeling. U belt en wij komen. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9. U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, kringloopwinkel de cirkel sassenheim openingstijden, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwinkel Op Dreef, huisraad, hij kan zich wenden tot de ambtenaren belast met het toezicht, this is the basis to optimise the best out of your meeting, gewoon dankzij onze online vertalen!

Informatie Adres, terms of use. Meer laden… Volgen op Instagram. Daarnaast worden ook partijen uit bijvoorbeeld faillissementen of bedrijfsschade opgekocht, te behouden! U bent van harte welkom.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Altijd wat te vinden. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld:

Deel ook je ervaringen met Kringloopwinkel Op Dreef. Wij zijn gewoon geopend van U bent van harte welkom.

We adviseren u om te lezen:

 1. Antonie
  17.02.2021 02:13
  Zeer nette winkel waar de totale opbrengst naar het goede doel gaat.
 2. Amie
  10.02.2021 10:25
  Bekijk elke kringloop in Sassenheim of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |