Medisch centrum kluis apotheek

Datum van publicatie: 19.11.2020

Goede samenwerking We maken deel uit van Medisch Centrum Bredeweg waarin diverse andere disciplines gevestigd zijn. Het landelijk nummer van de GGD voor het afnemen van een coronatest is Voor vragen verzoeken wij u om niet naar de apotheek te komen, maar telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Ja Nee. Natuurlijk werken we ook samen met hulpverleners buiten het gebouw. Wat gebeurt er na mijn aanmelding? Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. Als het recept in de apotheek klaargemaakt is, krijgt u een SMS- of E-mailbericht met een afhaalcode.

We bespreken geregeld de nieuwste geneesmiddelen en inzichten om u steeds de meest actuele informatie en medicatie te kunnen aanbieden. U kunt uw medicatie direct na een bezoek aan uw huisarts ophalen bij de apotheek. Home Huisartsen Apotheek. Vult u hiervoor onderstaand formulier in, medisch centrum kluis apotheek. Inschrijven voor deze service kan via deze  link.

Ons assortiment

Als extra uitleg nodig is, zullen wij u bellen of geven we extra informatiemateriaal mee. Voorletter s Tussenvoegsel Achternaam. Onze assistente Fe Daarnaast hebben wij de volgende maatregelen genomen: De apotheekbalies zijn beperkt geopend.

Alleen als u reeds een afhaalcode van ons heeft ontvangen, kunt u deze medicatie nog komen afhalen in de apotheek. Bel de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u kloppen:. Wat heeft u er voor nodig?

Uw gegevens Vul onderstaande gegevens volledig in medisch centrum kluis apotheek een afspraak te maken Naam Voornaam Tussenvoegsel Achternaam.

Door het gebruik van de WebApp heeft u in de toekomst inzicht in uw medicatie en lab-uitslagen, medisch centrum kluis apotheek. Tot onze spijt kan de apotheek hierdoor op zaterdag niet meer openblijven. Hiermee kunnen op dezelfde dag meerdere clinten gebruik maken van hetzelfde kluisje.

Even voorstellen! Onze assistente Fe. Transparant Door het gebruik van de WebApp heeft u in de toekomst inzicht in uw medicatie en lab-uitslagen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

Boven de brievenbus, links naast de elektrische voordeur hangt een nummeriek-toestenbordje. Meld u snel aan! Ook voor andere, door u zelf of via de huisarts, recepten kunt u een aflevering via het kluisje laten plaatsvinden.

Telefoon: toets 1 bij spoed.

We maken deel uit van Medisch Centrum Bredeweg waarin diverse andere disciplines gevestigd zijn. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent. U kunt de medicatie ook laten bezorgen. Natuurlijk werken we ook samen met hulpverleners buiten het gebouw. Goede samenwerking We maken deel uit van Medisch Centrum Bredeweg waarin diverse andere disciplines gevestigd zijn, medisch centrum kluis apotheek.

Herhaal service

Nies en hoest in uw elleboog. De meegeleverde 4-cijferige code is iedere keer anders. Dan verzoeken wij u om uw gegevens door te geven via Verzendwijze.

Meld u snel aan. Nies en hoest in uw elleboog. Zoekt u specifieke informatie over medicijnen, medisch centrum kluis apotheek. Medisch centrum kluis apotheek u uw keuze automaat of bezorgen telefonisch of per e-mail aan de google agenda meerdere afspraken verwijderen kenbaar maken.

In de Medische Centra van Houten bevinden de apotheken en huisartsen zich onder n dak. Ja, ik ga akoord? De nieuwe openingstijden van Apotheek Medisch Centrum Hofspoor worden: Maandag tot en met Vrijdag van tot uur Bent u niet in de gelegenheid om tijdens deze openingstijden uw medicatie af te halen.

Inzicht met een eetdagboek: Mijn Eetmeter.

Herhaaltelefoon

De huisarts of assistente zal u aan de telefoon vragen stellen. Indien u gebruik wilt maken van de kluisjes bij de Coöp dan kunt u alleen tijdens de openingstijden van de Coöp gebruik maken van deze service.

Uw gegevens Vul onderstaande gegevens volledig in om een afspraak te maken Naam Voornaam Tussenvoegsel Achternaam. Voor uw en onze veiligheid wijzen we u op de volgende regels Neem voor alle klachten vooraf telefoni

Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft: Was uw handen vaak met zeep. Kom derhalve niet naar de apotheek als u last heeft van verkoudheidsklachten. Kom niet medisch centrum kluis apotheek naar de apotheek als u koorts heeft, verkouden bent of hoest. Maak dan gebruik van onze medicijnkluis:.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jessie
  26.11.2020 04:18
  Als extra uitleg nodig is, zullen wij u bellen of geven we extra informatiemateriaal mee.
 2. Richard
  20.11.2020 11:29
  Groepspraktijk De Bres.
  Yoran
  24.11.2020 03:03
  Jaar

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |