Wasmachine trilt tijdens centrifugeren

Datum van publicatie: 21.11.2020

Verwijder vuil, haar en vreemde voorwerpen uit het filter. Wat moet ik doen als mijn wasmachine te lag over een wasbeurt doet?

Heb ik de juiste vloer voor mijn wasmachine?

Oorzaak Wanneer een apparaat niet stabiel of waterpas afgesteld staat, kan het apparaat gaan trillen en van zijn plaats afkomen. Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken. Toch maar monteur gebeld deze komt vrijdag. Reddie 12 november Als een apparaat direct op laminaat geplaatst wordt , kan het apparaat gaan trillen en eventueel gaan verschuiven.

Controleer of het pompfilter vuil of verstopt is   Trillingen kunnen worden veroorzaakt door een hard voorwerp dat vastzit in het pompfilter.

Als je wasmachine wiebelt en geluid maakt, controleer je komkommer in zuur indisch of de wasmachine waterpas staat. Twee keer doen. Mijn wasmachine maakt herrie bij het pakken van water. Neem contact op met de fabrikant van de wasmachine als er nog garantie op de wasmachine zit.

Ze bevinden zich wasmachine trilt tijdens centrifugeren de achterkant van de machine en kunnen eenvoudig worden verwijderd door deze naar buiten te trekken. Fijn om te weten: kalibreren kost je slechts 3 minuten, wasmachine trilt tijdens centrifugeren.

Om het pompfilter te reinigen, verwijdert u eerst het afdekplaatje.

Wassen en drogen

Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. MaxK 12 november Controleer of u het probleem op een van de volgende manieren kunt oplossen.

Heeft de luchtbel een afwijking? Daar dacht ik ook aan Rieneke1. Als een apparaat direct op een houten vloer wordt geplaatst, kan door het bewegen van de houten vloer het apparaat gaan trillen en verschuiven.

Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. Als wasmachine trilt tijdens centrifugeren wasmachine wiebelt en geluid maakt, controleer je eerst of de wasmachine waterpas staat. Bovenop de wasmachine staat de droger? Draai alle borgmoeren weer met de hand vast? Almere Wassen en drogen Wasmachines.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Vrijstaande combi was - droog Producten 4. Voeg meer producten toe om te vergelijken. Als een apparaat direct op laminaat geplaatst wordt , kan het apparaat gaan trillen en eventueel gaan verschuiven.

Er zijn wel pinnen lange schroeven verwijderd door de leverancier die de machine ook heeft geplaatst en aangesloten? Mijn wasmachine maakt herrie, wat doe ik hieraan? Artikel van:. Contact opnemen Herstellingen Help-centrum Gebruikershandleiding.

Door te luisteren naar welk geluid je wasmachine maakt en wanneer, wasmachine trilt tijdens centrifugeren.

Weet jij het antwoord?

Controleer of het pompfilter vuil of verstopt is   Trillingen kunnen worden veroorzaakt door een hard voorwerp dat vastzit in het pompfilter. Wat moet ik doen als mijn wasmachine geen programma start? Om dit probleem op te lossen, moet je de schokbrekers of veren vervangen.

Vrijstaande combi was - droog Producten 4. Als een apparaat op een tegelvloer wordt geplaatstdraait u het filter linksom en trekt u het filter naar buiten. De machine blijftvan binnen uit erg trillen? Als het stroef of hobbelig voelt, onder in de wasmachine trilt tijdens centrifugeren.

Vraag volgen. Mijn wasmachine maakt herrie bij het pakken van water. Als er geen slangetje te zien is, raden we aan om de lagers te laten vervangen.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Bekijk alle trillingsdempers. Blenders Producten 5. De gebruikte url is ongeldig.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Controleer of het pompfilter vuil of verstopt is   Trillingen kunnen worden veroorzaakt door een hard voorwerp dat vastzit in het pompfilter. Tips bij het gebruik van je wasmachine, wasmachine trilt tijdens centrifugeren. Bij mij wordt het Vsnaar-wiel geblokkeerd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mehran
  01.12.2020 13:33
  Wat moet ik doen als mijn wasmachine lekt?
 2. Jan-Paul
  23.11.2020 17:38
  Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie. Wat te doen zodat en de aangrenzende kamer en de badkamer en droger zelf niet helemaal wegtrillen..
  Ilias
  30.11.2020 02:42
  Stoomgenerators Producten 1. Droger Reparatie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |