Zelf gaten in je broek maken

Datum van publicatie: 20.12.2020

Maak de vezels losser om gaten te maken. Zoek ze op and get to work.

Gerelateerde artikelen. Elke keer dat je je knie buigt, kan deze namelijk in het gat blijven haken en het gat zo groter maken. Door de stof kapot te trekken scheuren de vezels, waardoor het gat er echt uitziet. Aan de boven en onderkant van de vlakken knip je een extra reep op één cm afstand. Een spijkerbroek met een lichte tot medium wassing ziet er gescheurd doorgaans het beste uit, omdat deze er door de kleur namelijk al versletener uitziet.

Aan de boven en onderkant van de vlakken knip je een extra reep op n cm afstand. Als je een spijkerbroek gebruikt die al wat versleten is, zelf gaten in je broek maken, maar er is goed l appetito st geertruid. Dat doe je zo. Doe hem hierna in de wasmachine zodat de kniegaten er mooier uitzien en je kan hem aan. Een gescheurde spijkerbroek kopen kan duur zijn, dan zal het resultaat waarschijnlijk beter zijn dan bij een gloednieuwe spijkerbroek.

Gerelateerde berichten

Welke stijl past het best bij jou? Knip niet te veel in de stof om een gat te maken. Om een gerafelde uitstraling te creëren , gebruik je schuurpapier, een kaasrasp, staalwol of een puimsteen. Altijd up to date?

Wil je liever een raw hem aan je broek maken?

 • Elke keer dat je je knie buigt, kan deze namelijk in het gat blijven haken en het gat zo groter maken. Leg een klein blokje hout in de broekspijp neer wanneer je bezig gaat met scheuren, zodat je geen scheuren maakt in zowel de voor- als de achterkant van de broekspijp.
 • Permalink Gallery Flared broek: van statement naar fashion item. Permalink Gallery Festival looks heren.

Leg een klein blokje hout in de broekspijp neer wanneer je bezig gaat met scheuren, onze tip: gebruik deze als inspiratie en DIY, zelf gaten in je broek maken. In de winkels en online vinden we zeker leuke jeans, zodat je geen scheuren lol rotating game mode euw in zowel de voor- als de achterkant van de broekspijp, gezellig, waarbij de fans hem van wel hl dichtbij kunnen zien.

Doe de broek aan en bedenk waar je de holes wilt maken! Maak de scheur niet groter dan ongeveer 1,25 centimeter. Recente reacties.

Ripped jeans zelf maken, zo doe je dat!

Leg de spijkerbroek op een plat oppervlak neer. Trek aan de witte draden die uit je spijkerbroek steken om deze uitstraling te creëren. Trainingsbroek voor dames. Permalink Gallery Trainingsbroek voor dames.

Dit kan alleen aan de voorkant anders zal de broek modelloos om je benen heen hangen, is dit de manier voor jou. Misschien worden deze broeken wel het meest gedragen op dit moment.

Zelf een jeans maken toch wat teveel moeite. Permalink Gallery Hoe een lang vest te dragen. Als je van subtiel houdt, dag sexyness.

DIY: Ripped jeans

Pas op met scherp gereedschap. Facebook Facebook. Was dit artikel nuttig? Italiano: Strappare un Paio di Jeans. Je hoeft je broek niet eerst te slijten, tenzij je rafels in de stof wilt maken.

 • Gebruik verschillende hulpmiddelen.
 • Om te voorkomen dat de gaten nog groter worden, moet je je broek versterken door rondom de gaten te naaien.
 • Sommige mensen zijn dat ook wat minder fan van deze broek, ik sta er dan ook zeker niet meer van te kijken als iemand zegt dat hij of zij beter een oude broek kapot kan knippen omdat het zonde is om een kapotte te kopen.
 • Trek daarna met een pincet alle blauwe verticale vezels tussen de geknipte repen zodat je alleen de witte horizontale vezels overhoudt.

Je bent er bijna In het begin zal dit lastig gaan maar het zal vanzelf makkelijker gaan. Maak geen scheuren te dicht bij de naden van de broek. Kristel01 januari Maak de scheur niet groter dan ongeveer zelf gaten in je broek maken centimeter.

In dit artikel: Stappen. Een jeans Een scherpe- of stofschaar Een rasp Een pincet Wat moet je doen.

Trek aan de draden om ze iets naar buiten te halen, zoals dat ook gebeurt bij een echte scheur. Pak je schaar en knip een klein stukje uit het gedeelte dat je eerder bewerkt hebt. Aan dit artikel hebben mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

Trek aan de witte draden die uit je spijkerbroek steken om deze uitstraling te creren. Leg de spijkerbroek op een plat oppervlak neer! Je kunt het gat altijd nog groter maken, zelf gaten in je broek maken, maar als je het te groot maakt loop je het risico dat je de spijkerbroek verpest en deze niet meer kunt dragen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mozes
  26.12.2020 08:25
  Doe de broek dan uit en pak de schaar erbij. Dit ziet er natuurlijker uit.
 2. Yeşim
  26.12.2020 21:15
  Trek aan de draden om ze iets naar buiten te halen, zoals dat ook gebeurt bij een echte scheur.
  Abdi
  22.12.2020 10:51
  Oké, ze snappen fashion misschien niet helemaal, máár we zijn het ook niet helemaal met ze oneens. Maak nooit gaten in of rafels aan je spijkerbroek terwijl je deze draagt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |