Camping de knotwilg werkendam

Datum van publicatie: 13.02.2021

Mijn complimenten we komen zeker terug! Carlijn en Mirjam - Super mooie camping midden in de natuur.

Nico en Anja - Gemiddelde waardering: van 61 beoordelingen Schrijf een review. The site is located on open water with a beautiful view and you can enjoy camping with a tent, camper or caravan. Een belevenis. De camping is langgerekt, is ruim opgezet met grote plaatsen die allemaal een prachtig uitzicht hebben op een groot open water waarvan bij eb delen droogvallen. Klinkt als een fijn weekend op de camping. Verder verkennen wij het natuurpark per kajak vanuit Jachthaven Oversteeg.

Around this place. The waste is collected separately. Wij hebben heerlijk gekampeerd op een mooi veld met veel beschutting tegen de wind en een ongegeevenaard uitzicht, camping de knotwilg werkendam.

Kortom we hebben genoten. Beste Vincent; Uw beleving berust op een misverstand. Wandelen door de ruige wilgenbossen direct ten zuiden van de Merwede is een aparte ervaring. Bekijk alle foto's.

Heel veel ruimte

De Noordwaardpolder wordt ingericht voor een overloopgebied en doet nu — april — rommelig aan. Aan de overkant is ook nog een langgerekt veld zonder enige beschutting, mini camping aan klein watertje, zelfde eigenaren.

Deel dit terrein. Over ons. Vanaf het natuurkampeerterrein kun je gelijk een mooi stuk wandelen. Juul en Stef - Lees meer over fietsen in De Biesbosch en over de activiteiten die je kunt doen in dit Nationale Park Natuurkampeerterrein de Knotwilg.

Ik heb genoten. Kom op eigenaren. Een tussenweg is er niet echt geloof ik. En niet alleen de tuin vogels die je thuis gewend bent maar ook de meer zeldzame vogels als ringmussen etc. Katarina - We genieten van het uitzicht en krijgen geen camping de knotwilg werkendam van de prachtige zonsondergangen. We komen zeker terug.

Trekkershut Basis 1

Overzicht Hutten Locatie Beoordelingen. Communication Contact us. Duurzaam beheer Groene energie - Zonnecellen - Andere vorm van duurzame energie, namelijk - Afvalscheiding - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein Route beschrijving Vanuit Dordrecht met de pont volgt u de borden De Knotwilg en na 2 km bent u gearriveerd.

Elly en Jan van Leeuwen - Het Natuurkampeerterrein heeft een open karakter en ligt aan een open water met een prachtig uitzicht camping de knotwilg werkendam mooie zonsondergangen? Een prachtige plek en middenin de natuur, camping de knotwilg werkendam. Vooral voor vogelliefhebbers een must. Met partner 8 Met jonge kinderen 2. Aangezien wij bijna aan het stelling van pythagoras oefenen van de camping staan is dit wel een eindje lopen iedere keer, goed voor de conditie zullen we maar zeggen.

Toch een woordje van kritiek: terrein zou voor 40 plaatsen zijn maar toen wij er waren heb ik tegen de 70 kampeermiddelen tent, caravan of camper geteld.

In de buurt

A Afslag Werkendam, bordjes Dordrecht pont volgen. Wij hebben genoten! En ik doe dat zowel op de kampeerplek, wandelend, vogelspottend en met de kano.

Hier kom je tot rust en geniet je van camping de knotwilg werkendam uitzicht en de mooiste zonsondergangen, camping de knotwilg werkendam. Wij hebben genoten. In de ochtend heerlijk wakker geworden met alleen het geluid van de vogels op het water. Frido van Noort - ! Bij de eigenaar een kano gehuurd voor een erg mooie tocht door de Biesbosch. Ondanks die werkzaamheden, waar je op de camping weinig van merkt, laat ontbijt (10. Cookie instellingen.

Werkendam (Biesbosch) Noord-Brabant

Wij komen heel graag terug. Super mooie camping midden in de natuur. Arianne Dobber - Eind juli een paar dagen genoten op deze camping! Terug naar het zoekresultaat.

Veel rust, mooi uitzicht op water met veel vogels en genoeg te verkennen in de omgeving. En soms zitten er ook jonge ransuilen.

Ook veel fietskampeerders doen deze camping aan!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |