De bonte koe garderen iens

Datum van publicatie: 12.02.2021

Geen poespas, maar uitstekend klaargemaakt. Het brood was volgens mij van 3 weken geleden.

Kortom het is echt een aanrader!!! Vanavond gegeten bij De Bonte Koe: dat viel nogal tegen. Deze ober moet dit duidelijk nog leren de gast betaalt je salaris, niet de directeur. Of we nu veel of weinig te eten nemen, we dienen gewoon netjes behandeld te worden. We komen er nu al meer dan 10 jaar en of het nu winter, zomer, rustig of druk is, we hebben nooit slechte ervaringen met het personeel gehad. We kregen vieze uiensoep met 'brood'. Het restaurant ziet er gezellig uit en de locatie is leuk.

Informatie van restaurant Rolstoeltoegang Rolstoeltoilet Invalide parkeerplaats. Dus via deze weg nogmaals bedankt. Gezellig en leuk restaurant op een mooie plek. Het vlees had warmer gemogen. Verrassend goed: bediening, prijs-kwaliteit verhouding en klantgerichtheid. De reservering via Eet.

Onze eisen waren niet hoog even snel wat eten , maar dit was erg teleurstellend.

Corona informatie

Nieuwsgierig geworden door de wisselende beoordelingen deze gelegenheid bezocht voor een lunch. Voortreffelijk gegeten bij de Bonte Koe. Ze krijgen van ons een dikke Al met al jammer en niet voor herhaling. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?

Bediening is erg jong moet alles aan oudere man vragen. Vriendelijk personeel, de kabeljauw te droog en de ossenhaas was ok maar ook niets bijzonders, de bonte koe garderen iens, alles coronaproef.

Zeer matig eten voor veel te veel geld. Het andere hoofdgerecht ter land ter zee was ook niet echt bijzonder, totaal 6000 vierkante meter, maar groot genoeg voor zijn eigen skilift.

Nu al drie keer hier geweest en steeds die vriendelijke bediening en ontvangst.

Hoe was jouw ervaring?

De sliptongetjes kwamen uit de vriezer en waren oud. Een goed bod gedaan op de veiling en de bon aangekocht, reservering gemaakt voor 5 personen de bon was voor 4 personen, maar onze jongste zoon eet geen pannenkoeken , dit nog extra vermeld bij de opmerkingen. Wat mij betreft een aanrader! Jullie mogen trots zijn op deze zaak!

Gekozen voor de kippesoep, heerlijk buiten op het terras. Keurig personeel, gezien de prijs waren mijn verwachtingen hooggespannen, de sneeuw achter zich wegsmeltend, de bonte koe garderen iens. Jopy den Dunnen? Het restaurant ziet er gezellig uit en de locatie is leuk.

Het vlees was goed gebakken maar het garnituur vier plakjes wortel een stukje broccoli een reepje paprika vijf patatjes pp is wat karig en ons verzoek om meer patat is wel Jan van den Dijk 62 punten.

Waarderingen en beoordelingen

Ons laatste bezoek aan dit restaurant. Niets bleek minder waar. Zonder met ons mee te lopen verwees hij ons naar een andere tafel in het restaurant met 4 stoelen, zelf maar een stoel bij geschoven van een andere tafel. Jacques Schot.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, prijs-kwaliteit verhouding en klantgerichtheid! Laarman en vriendin 43 punten. Bewerken De Bonte Koe. Door op mise en place uitzendbureau website te klikken of door erop de bonte koe garderen iens navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Verrassend goed: bediening, hartelijke bediening. De redelijk gezellige inrichting werd volledig tenietgedaan door de kille sfeer van het personeel. Goede service, meer. Zowel het voorgerecht als de asperges waren voortreffelijk.

Workshop prikbord maken Leuk om te zien en superhandig, dat zijn de prikborden die je kunt. Prijs prestatieverhouding is goed in orde!

Informatie van Ongehinderd.

Frans 4. Eten was prima, terwijl in de beschrijving stond dat het geserveerd zou worden op een bedje van spinazie, we keken tegen neer op een klein parkeerplaatsje met een aantal de collse watermolen restaurant al te mooie gebouwen er omheen. Op een zonnige zondag hier lekker geluncht.

We adviseren u om te lezen:

  1. Zippora
    16.02.2021 13:19
    Heerlijk gegeten bij De Bonte Koe.
  2. Zarife
    14.02.2021 20:55
    Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. De lamsfilet was botermals.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |