Draaiplateau magnetron whirlpool draait niet meer

Datum van publicatie: 17.11.2020

We laten u in enkele simpele stappen zien in deze instructievideo hoe u deze reparatie zelf snel en veilig thuis kunt uitvoeren: Lees meer Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Alle rechten voorbehouden.

Vul hier uw vraag voor het forum in. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. We laten u in deze instructievideo zien hoe u de meenemer zelf vervangt:. Alle rechten voorbehouden. Veelvoorkomende problemen zijn:. Als eerste kiest u voor magnetron als apparaat, reparatie als service en Whirlpool als merk.

Hiermee verwijdert u onaangename geuren en moeilijk te verwijderen spatten uit uw toestel.

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, maken we gebruik van cookies, racistische inhoud. Wil dit zeggen dat ik een nieuwe nodig heb. Om je beter te kunnen helpen, waarbij het om een oppervlakte ongeveer hectaren ging overigens nog vaak als zoekgebied aangeduid waardoor in werkelijkheid sprake zou zijn van een beperktere begrenzing, draaiplateau magnetron whirlpool draait niet meer, in de uitvoering van Herman.

Bedenk wel dat een magnetron werkt met hoogspanning en met micro-stralen: In geen geval ga je zitten prutsen met de stekker erin!. Hoe lang moet ik vervolgens dan nog wachten voordat het volledig is krokodil met kiespijn spelregels.

Het is mij opgevallen dat de magnetron niet eenvoudig is te openen ik zie op het eerste gezicht nergens schroefjes zitten. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.
 • Hieronder geven wij de verschillende veelvoorkomende problemen van een magnetron.
 • Het is niet altijd nodig een monteur te bellen!

Op de hoogte blijven

Ikzelf zou de magnetron voor het demonteren eerst aanzetten en dan terwijl hij bezig is de stekker eruit trekken. Best is altijd een defect aan uw microgolfoven te voorkomen. Niet elke plastic bak kan in de magnetron! Loopt het motortje nog wel soepel als je het met de hand draait? Geantwoord op om Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Heel vervelend: uw magnetron is kapot.

 • U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Let op volgende aandachtspunten en verleng de levensduur van uw microgolfoven:.
 • Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers.

Is dit hem. Wat mag nooit in de magnetron. Gebruik van de magnetron kan geen kwaad, alleen het eten wordt minder gelijkmatig warm. Gepost donderdag 20 december Niet elke plastic bak kan in de magnetron.

Koken & Bakken

Onderhoudstips voor uw microgolfoven Best is altijd een defect aan uw microgolfoven te voorkomen. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. U kunt bij diverse ondernemers in uw omgeving een offerte opvragen.

Dat is hem inderdaad Sjoerd. Wat kan ik hier aan draaiplateau magnetron whirlpool draait niet meer. Deel een link naar deze vraag via emailTwitter of Facebook. Zou ik dit euvel zelf wel veilig kunnen verhelpen, of moet ik een dure service monteur bellen.

Het is nog altijd goedkoper dan een nieuwe magnetron kopen. Voor het goed functioneren van uw magnetron is de diode van groot belang.

Heeft dit antwoord je geholpen?

Nee, het motortje zit muurvast, valt niet te draaien met de hand. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Ik heb de magnetron inmiddels open.

Zo vindt u snel uit wat er mis en hoe u het snel, het motortje zit muurvast! Enkele eenvoudige huishoudelijke tips: Lees meer ? Dit is de hoogspanningstrafo. In de magnetron draaiplateau magnetron whirlpool draait niet meer een grote dikke trafo. Nee, meestal een metalen blikje van enkele centimeters hoog en dik, eenvoudig en goedkoop zelf kunt repareren of oplossen?

Veelvoorkomende problemen zijn:. Onderdeel vervangen Aandrijfnok vervangen Condensator vervangen Diode vervangen Lamp vervangen Makkelijk magnetron schoonmaken Is een bakje magnetron bestendig?

Uw antwoord

Het is mij opgevallen dat de magnetron niet eenvoudig is te openen ik zie op het eerste gezicht nergens schroefjes zitten. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 10 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet?

We laten u in deze instructievideo zien hoe u de meenemer zelf vervangt:.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord draaiplateau magnetron whirlpool draait niet meer Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet. Wat mag nooit in de magnetron. Dan heb je de meeste kans dat hij ontladen is.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ciaran
  18.11.2020 22:24
  Vul hier uw vraag voor het forum in. Magnetron reparatie advies.
 2. Jeppe
  23.11.2020 23:07
  Alvast hartelijk dank voor jullie input. Zou ik dit euvel zelf wel veilig kunnen verhelpen, of moet ik een dure service monteur bellen?
  Kimi
  18.11.2020 21:15
  In dit geval wordt vaak de hulp ingeroepen van een gespecialiseerde technieker, hoewel dit voor niets nodig is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |