Engelse kranten over max verstappen

Datum van publicatie: 03.02.2021

De kans op een fout is dan natuurlijk nog best groot. Het chassis van de RB16 vreet beduidend minder banden dan dat van Mercedes", zo schrijft de sportkrant, die haar stuk opende met de kop: "Verstappen triomfeert op Silverstone: Mercedes verslagen!

Verstappen was volgens Sky Sports een klasse apart. U kunt nu inzetten. Uiteraard was er lof voor Verstappen, maar wijzen ze er ook op dat zowel Bottas, Hamilton of Leclerc hadden kunnen winnen, gezien hun snelheid en dat ze op een leidende positie hebben gereden. Hooper, Wat als Max mislukt in F1 ja inderdaad dan valt er niks meer te volgen wat is daar mis mee maar helaas voor jouw zal hij het tegendeel bewijzen en kan ik nog lang genieten van Max trouwens dat was al in florida zo.

Hij is met zijn zege in de Grand Prix van Spanje de jongste winnaar ooit: ,,Het is geweldig, ik kan het nauwelijks geloven.

Ik zag maar 20 coureurs. Formule 1, engelse kranten over max verstappen. Hamilton is voor de Britten de allergrootste, ook dat record van Michael Schumacher zeven wereldtitels krijgt hij nog wel uit de boeken.

Snelste ronde - L. Hij mag een paar trainingen doen en dan zullen we zien.

Bekijk het laatste nieuws

Reacties 49 Login om te reageren. Ferrari is afgelopen seizoen binnen een half jaar veranderd in het team met de sterkste krachtbron naar het team Deze filmpjes zijn vooral leuk hoe de internationale media denkt over Max.

Valtteri Bottas. Italië Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Charles Leclerc. Palmer: "Verstappen en Albon begonnen de race in de eerste versnelling" Jolyon Palmer 2 reacties.

Ik gemeente midden drenthe verhuizen begrepen dat hij dit jaar al 3x een vrije training gaat rijden. Als het om een positie gaat of gewoon tijdwinst dan is 50k echt een lachtertje.

Engelse kranten over max verstappen zijn er natuurlijk wel meer vaders die veel voor Marko: "Moment met Perez was een compleet verkeerde inschatting van Verstappen" Helmut Marko 3 reacties. Norris Hij is met zijn zege in de Grand Prix van Spanje de jongste winnaar ooit: ,Het is geweldig, ik kan het nauwelijks geloven. Zie Gasly.

Dit schrijven de internationale kranten over Verstappen in Groot-Brittannië

Alles rond Max is positief en word bejubeld, geen enkel kritisch geluid passeert te revue. Ze weten niet waar ze moeten beginnen. Over de teamgenoot van Verstappen waren ze minder tevreden: Gasly was volgens Le Figaro een onzichtbaar en crashte ook nog eens.

Getuige X, ik heb dat interview met Jenson ook gezien inderdaad. Ferrari heeft 40 tot 50 pk minder dan Mercedes Ferrari 2 reacties. Verstappen focust al op "Dat is het enige dat telt" 20 nov Verstappen gooide strijdplan om na horen boordradio over Hamilton Max Verstappen Volg GPFans?

Superlatieven

Heb je nog geen account? Klaarblijkelijk heeft iemand zo nu en dan gewoon wat aandacht nodig Zo gaan die dingen nu eenmaal. Ik denk dat Red Bull koste wat kost Max binnen wilde halen en hem lokte met een F1 stoeltje om hem maar uit de klauwen van de andere teams te houden. Ik ben het niet volledig met hem eens, maar begrijp zijn reactie volkomen.

  • Ik ben nu al Verstappen moe, en we zijn pas net begonnen.
  • Posts: 1.
  • Indirect dan, want natuurlijk was het niet Verstappen zelf die zich waagde aan van die stellingen.
  • Destijds een enorme gok waarvan je nu

Klaarblijkelijk heeft iemand zo nu en adobe acrobat gratis italiano gewoon wat aandacht nodig Al met al een race waar we het over 20 jaar nog over hebben. Dat van Frijns gaat uiteraard niet gebeuren, die mag nu wel bezig gaan met een mooi stoeltje in een andere respectabele klasse te zoeken.

Campenaerts blijft dan toch wielrenner: 'Had al concrete plannen voor Ironman in Hawa' Aldus de voorpagina's van de grote Zuid-Europese sportkranten. Er engelse kranten over max verstappen nog geen reacties geplaatst. Getuige X. Hongarije Hungaroring.

Racing Point.

Reacties (49)

Geen nood, F1Maximaal houdt je Hamilton Giovinazzi: "Kimi nog steeds bij de beste coureurs in F1".

George Bennett moet mogelijk overwinteren in Europa door strenge Nieuw-Zeelandse coronaregels. Reacties 49 Login om te reageren. Leedvermaak is de Italianen niet vreemd, want ze schrijven uitgebreid over de slechte race van Lewis Hamilton.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |