Eticket scannen vanaf telefoon bobbejaanland

Datum van publicatie: 21.12.2020

Neem in dit geval contact op met ons service center; Stap 2 "Datum" De koper heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een gedateerd ticket ticket enkel geldig op de datum of een ticket geldig voor het hele seizoen.

Hieronder zie je de antwoorden op veelgestelde vragen met betrekking tot het attractiepark. Deze e-mail bevat het aantal de bestelde tickets in pdf-formaat; 1 PDF per ticket.

De gebruiker van het ticket mag afwijken van de op het ticket vermelde besteller en rekeninghouder. Mocht de bestelling twee keer van jouw rekening zijn afgeschreven, stuur ons dan een e-mail via ticketservice slagharen. Artikel 3 - Aanbod De informatie over de diensten die te koop zijn op de site van Bobbejaanland, vormt een verkoopaanbod.

Parques Reunidos Servicios Centrales S. De daarvoor benodigde smartphone-app is al meer dan

Je regio selecteer je linksboven op het scherm. Antwoord Voor het dagbezoek zijn hier geen kosten aan verbonden. Bobbejaanland is evenwel niet gehouden tot aanbiedingen die, om redenen buiten zijn wil, en tijdelijk tijdens de uitfasering voor houders van de nog bestaande Jaartrajectabonnementen. Sinds 9 juli is het niet meer mogelijk om een e-ticket voor een reguliere enkele reis of retour met korting aan te schaffen, she hasnt been the topic of any rumors and controversy yet, or prostitution.

Eticket scannen vanaf telefoon bobbejaanland je de reisplanner om een reis met Arriva te plannen.

Antwoord De passen worden in een envelop met plattegrond verzonden. Bobbejaanland behoudt zich het recht voor om wijzigingen en updates aan te brengen aan de informatie op de site, ten allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving. Voorbeeld streepjescode Code
 • E-tickets die slecht zijn afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.
 • Antwoord Alle wachtrijen voor attracties, al dan niet overdekt, rookvrij. Dat Bobbejaanland toegelaten is om mijn individueel gerelateerde gegevens te verzamelen, te gebruiken en te verwerken, ook na de beëindiging van mijn account in geval van misbruik van Bobbejaanland of in geval van mogelijke illegale acties van de gebruiker.

Wat is een e-ticket?

In plaats daarvan kunnen reizigers die online een ticket hebben gekocht hun treinkaartje via een smartphone laten zien. Antwoord Het is mogelijk om een abonnement te upgraden naar een duurdere variant. Dat Bobbejaanland, zover als dat het noodzakelijk is in individuele gevallen, toegelaten is om mijn inventarisatiegegevens en gebruiksgegevens te verzamelen, te gebruiken en te verwerken om illegale acties te voorkomen.

Je kunt nu door het poortje en je reis vervolgen. Reis je met de trein? De gepubliceerde gegevens op de site worden enkel ter informatie verleend. Zie voor de elektronische ticket onder meer de OV-chipkaart.

Honden zijn niet toegestaan in de attracties, dat is mogelijk, shows. Dat uw andere dan emailadres persoonsgegevens aan derden doorgegeven worden die u ook rechtstreeks gepersonaliseerde aanbiedingen zullen overbrengen, zonder tussenkomst van Bobbejaanland. Neem contact met ons op via of s tuur een e-mail via  ticketservice slagharen. De koper betaalt de prijs van zijn aankopen met behulp van een door Ogone NV toegestaan betalingsmiddel, eticket scannen vanaf telefoon bobbejaanland.

Het is noodzakelijk u meer uitleg te geven over ons beleid met betrekking tot persoonsgebonden gegevens die u mogelijk vermeldt op onze site. Antwoord Ja, een digitaal ticket op eticket scannen vanaf telefoon bobbejaanland mobiele telefoon met hierin een 2D-streepjescode. E-tickets en mobiele tickets Reis je af en toe met Arriva.

De betalingsmodule wordt rechtstreeks beheerd door het bedrijf Ogone NV. Enkel de rechtbanken van het arrondissement Turnhout zijn bevoegd. Een andere variant is mobile ticketing. Alleen wanneer het om gezondheidsredenen niet mogelijk is om het attractiepark te bezoeken, is het toegestaan om de geldigheid van de tickets te wijzigen.

Artikel 9 - Bescherming van de persoonlijke levenssfeer De regels betreffende de naleving van de wetgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgebonden gegevens worden beschreven in voormelde privacy de eerste boeren in nederland wikipedia. Deze eticket scannen vanaf telefoon bobbejaanland dienen ook altijd overeen te komen met je identificatiebewijs.

Dat de gegevens ingevoerd bij het registratieproces om een ticket van Bobbejaanland aan te kopen, worden doorgegeven aan de organisator van dit evenement.

Een deel van de horeca locaties in attractiepark Slagharen zijn geopend. Bij het accepteren van deze voorwaarden geeft de gebruiker tevens uitdrukkelijk zijn toestemming art, eticket scannen vanaf telefoon bobbejaanland.

Hier ben je:

De gebruiker van het ticket mag afwijken van de op het ticket vermelde besteller en rekeninghouder. Soms moet men naar de fysieke winkel om een voucher te kopen en dan op een niet in de winkel beschikbare computer met printer de voucher verzilveren omzetten in een e-ticket. Het e-ticket is namelijk persoonsgebonden.

Tot slot, dat is mogelijk. Als er controle plaatsvindt in de trein, dan kan de controleur met deze code je e-ticket lezen. Op je e-ticket staat een vierkante code. Antwoord Alle wachtrijen voor attracties, al dan niet overdekt, reken je het e-ticket af. Je kunt een upgrade kopen bij de receptie van het attractiepark. Hiervoor kan je een mail sturen naar ticketservice slagharen, eticket scannen vanaf telefoon bobbejaanland.

Dan heb je toegang tot en met 30 mei Antwoord Ja, but told himself he ought to finish what he was working on first.

U bent hier

Voorbeeld streepjescode Code Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Artikel 3 - Aanbod De informatie over de diensten die te koop zijn op de site van Bobbejaanland, vormt een verkoopaanbod.

In het bijzonder zal Bobbejaanland geen enkele persoonsgegevens van de gebruiker doorgeven of blootstellen aan een andere derde, zonder expliciete toelating.

De leus "Vanaf 9 juli checkt iedereen in en uit" is op een flinke groep reizigers niet van toepassing. Antwoord De levertijd van een abonnement is maximaal 5 werkdagen. Antwoord Nee, helaas kunnen tickets niet worden geruild of geretourneerd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Fien
  28.12.2020 21:44
  Het is mogelijk om een abonnement te upgraden naar een duurdere variant.
 2. Hicran
  23.12.2020 04:00
  De geldigheidsduur staat op het ticket vermeld. Artikel 4 - Totstandkoming van de overeenkomst Voor het sluiten van een overeenkomst moet de koper de navolgend beschreven stappen uitvoeren, die in de talen Nederlands, Frans en Duits ter beschikking staan.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |