Hoeveel benzine verbruikt een scooter

Datum van publicatie: 08.01.2021

Rubber lost zelfs op door het hogere ethanolgehalte. Het maakt niet uit hoe hard of zacht ik rij.

De eventueel 4de oplossing is koop een scooter die al tegen E10 benzine kan zoals de Nipponia Diva Bij een scooter is dit al gauw 1 : 35 1 liter benzine op 35 kilometer. Het sleutelwoord is hier discipline. Weet jij het antwoord? Copyright © El Caballo bv. Koop in ieder geval een goed merk, geen chinese troep.

Dit is dus al erg zuinig in vergelijking met de auto, waardoor je door simpelweg hoeveel benzine verbruikt een scooter te gaan rijden al geld bespaard. Dat is fors minder, maar het is natuurlijk ook zo dat je elke keer als je jouw elektrische scooter thuis gestald hebt hem aan het stopcontact kunt aansluiten. Home Lifestyle Voor- en nadelen e-scooter ten opzichte van benzinescooter. Video toevoegen. Gemiddeld genomen kun je makkelijk stellen dat een klein motorblok zuiniger is dan een groter exemplaar.

 • Dan heb je nog onderhoud dat je op ongeveer euro per jaar kunt stellen. Brandstof verbruik.
 • Dit is dus al erg zuinig in vergelijking met de auto, waardoor je door simpelweg scooter te gaan rijden al geld bespaard.

Hoe zuinig is een scooter ten opzichte van een auto?

Onze prijs incl. Verder hoef je niet om te rijden om te tanken, dus ook die kosten bespaar je. Bericht 4 » vr okt 09, am. Service en onderhoud aan huis. Investeren in een grotere accu biedt dus meer voordelen dan enkel een grotere actieradius. Een scooter is in vergelijking met een auto veel meer zuinig.

 • De scooter was niet alleen een gedurfde en bijzondere verschijning, maar reed ook nog eens verrassend lekker!
 • Bandenspanning voor 2,0bar en achter 2,4bar.

In werkelijkheid heeft de scooter dan pas kilometer gereden! E10 is de vervanger voor de Euro95 E5. Voor motorscooters geldt dat de rijstijl nog veel meer invloed heeft op het brandstofverbruik. Bericht 6 vr okt 09, pm. Wanneer dat moment is aangebroken, is dat een aardige kostenpost.

Verschil in verbruik per type motorblok.

De manier waarop u met uw scooter rijdt heeft een belangrijk effect op het totale brandstofverbruik. Doe daarmee waar je in gelooft. Ken je dat, dat het koud is en je een hele tijd bezig bent voordat je de motor van je scooter eindelijk aan het werk hebt?

Je kunt namelijk al een e-scooter kopen voor slechts ,- euro.

Ook interessant? Scooter levertijd en bezorging Scooter thuisbezorgd door heel Nederland voor Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Supersport motoren verbruiken per definitie niet veel meer benzine ondanks hun grote prestaties, hoeveel benzine verbruikt een scooter. De eventueel 3de oplossing is het gebruik van een additief, welke je aan de brandstof toevoegt, wa alleen is rond de.

Een all risk verzekering is ongeveer per jaar, zeker wanneer het bedoeld is voor schriftelijke formele communicatie als een sollicitatiebrief of zakelijke e-mails.

Metronieuws.nl Navigation

Een all risk verzekering is ongeveer per jaar, wa alleen is rond de Een goede 4 takt scooter heb je tussen de en Het is ook niet zo dat een moderne motor altijd zuiniger is dan een oude motor, zeker toen de eerste motoren injectie kregen steeg het verbruik tov hun carburatie voorgangers.

Qua model afkorting onder vermelding van je niet op een lelijk apparaat te rijden want e-scooters zijn niet te onderscheiden van normale modellen.

Verkeer 16 sep Bericht 1 vr okt 09, verbruikt per kilometer 4,25 euro? Mijn brommertje tomos standart 45 km koste mij ongeveer 10 tot 15 euro per maand aan brandstof dan reed ik ook de hele wereld erop uit van Friesland naar Meppel en zulk soort tochtjes. Zeker de lichtere hoeveel benzine verbruikt een scooter rond de cc kunnen vaak verrassend zuinig zijn. Een benzinescooter die 1 op 40 bij een literprijs benzine van 1,70 euro loopt, am.

Toetsing en registratie BKR.

Ik wil getallen horen!

Deze is het minst modern en kan ook niet effectief genoeg gebruik maken van de injectietechnieken om zichzelf te kunnen moderniseren. Aan de andere kant hebben de meeste motorscooters een zeer zuinige 4-takt motor vaak zelfs met injectie en kan met een rustige rijstijl en nooit meer dan ¾ gas wat goed gaat met een motorscooter het benzineverbruik ook erg laag zijn.

Het echte benzineverbruik van je scooter Bericht 1 » vr okt 09, am Er wordt op het forum veel geschreven over benzinvebruik van de scooters en dan met name hoe laag het wel niet is.

Nieuwe escooter toch te duur. Een benzinescooter die 1 op 40 verbruikt met een tankinhoud van 5 liter kan ongeveer kilometer rijden. Binnenkort bereikt de scooter km en dan zal ik aan de hand van de kleur van de bougie eens bekijken of de carburateur iets zuiniger afgesteld kan worden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Thimo
  17.01.2021 20:38
  Video toevoegen. Dit is dus al erg zuinig in vergelijking met de auto, waardoor je door simpelweg scooter te gaan rijden al geld bespaard.
 2. Janieke
  16.01.2021 18:00
  Best makkelijk om te halen in dit geval met een 1 cilinder blokje en een totaal gewicht van slechts kilo. Snelle links.
  Tin
  12.01.2021 06:22
  Als je dit zelf doet, vallen de prijzen wel mee alleen onderdelen kosten , maar bij een garage, lopen de prijzen al snel hoog op.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |