Kopje koffie met gebak

Datum van publicatie: 13.01.2021

Het uitzicht van binnenuit als vanaf het terras buiten is echter fantastisch. Bedank Yolanda A.

Reserveren bij een vergelijkbaar restaurant Strandpaviljoen Zee van Tijd. Paul V. We waren gezellig aan het winkelen in Het Stadje toen we ergens wilden lunchen. Ideaal om dit als rustpunt te gebruiken. Jan v.

Beoordeling van Strandrestaurant Paal6! Reizigers die Gastro Vogelsang bekeken, bekeken ook. Het eten smaakt erg goed en je hoeft zeker niet bang te zijn dat je honger hebt nadien, royale porties. Een heerlijke eerlijke Duitse soep gegeten. Dat hebben we toen ook maar niet gedaan en zijn weggegaan?

LET OP: Vanaf het zuiden hierheen wandelen lijkt eenvoudig maar de laatste meter gaat met een percentage van kopje koffie met gebak

Stel Marijke S een vraag over Strandrestaurant Paal6.

Openingstijden

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Niet voor niets zit het hier altijd vol. Strandpaviljoen Zee van Tijd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Rommelige zaak, druk en vol. Deel je ervaringen!

Slordige bediening, koffie zonder suiker. Op dat moment kon kon dat omdat er meerdere tafeltjes vrij kwamen. Vriendelijke bediening. Verzorgde warme en koude dranken via self service. Beoordeling van Strandrestaurant Paal6.

Primary Navigation

Doorgaan naar hoofdinhoud. Bezit of beheert u deze gelegenheid? De Koeienhemel. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.

Alle restaurants in Julianadorp De toiletten waren schoon. Stel 4xtrapwr een vraag over Gastro Vogelsang. Vriendelijke bediening. Plotseling kwam er een tafeltje vrij bij de trap. Prijs van een bord patat is behoorlijk hoog 4,50 euro.

In Strandrestaurant Paal6 geweest? Deel je ervaringen!

Lekkere soepen en snelle hap. Tevens is hier ook een Gastronomie met lekkere lekkernijen. Marijke S.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Rommelige zaak, druk en vol. Datum van bezoek: september Lekkere soepen en snelle hap? Bedank Loes V. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Deze vermelding verbeteren. Alles is nog in de oude staat en vrij te bezichtigen.

In 'T Hoedje Van de Koningin geweest? Deel je ervaringen!

Na een lange sutfdag heerlijk 8n het zonnetje gezeten en vriendelijk bediend. Gemunder Park Restaurant. In 'T Hoedje Van de Koningin geweest?

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Stel Monique een vraag over Strandrestaurant Paal6. De kassa is een beetje lastig te vinden want dat is niet duidelijk aangegeven. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |