Minicamping loonse en drunense duinen

Datum van publicatie: 28.01.2021

We hebben genoten van de rust op de camping en de prachtige omgeving om heerlijk te fietsen. Kies zelf een route uit, fiets door verschillende soorten bossen en geniet van de rust in de duinen.

Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar Minicamping weideblik. Mini Camping de Gijzel ligt op fietsafstand van de Loonse en Drunense duinen, waardoor het een ideale uitvalbasis is voor natuurliefhebbers. Alles netjes verzorgd. Met Petit realiseerden Marion en Arjo Gerrits hun droom: gasten ontvangen en laten genieten van het terrein, de prachtige omgeving en de Brabantse gastvrijheid.

Bekijk de virtual tour van de benedenverdieping en de bovenverdieping. Gastvrije ontvangst

Minicamping Hoeve "De Bonte Kraai" bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving en is omringd door een aantal authentieke dorpen. Kindvriendelijke camping  want ook als ouders wil je graag relaxed vakantie vieren. Kamperen bij de Brabantse sahara, wie wil dat nou niet! Fijne mooie camping De Runsvoort!

Deze bevinden zich in een centraal en verwarmd gebouw naast het kampeerveld.

Lekker, vakantie! Waar kies jij voor?

Enkele voorbeelden hiervan zijn Slot Loevestein Ridders gevangenen en soldaten, Reptielenhuis de Aarde in Breda of naar het beste kindermuseum van de wereld het grensverleggend Geofort. Dit fort maakt ook weer deel uit van de Nieuwe Hollandse waterlinie en zeker de moeite waard te bezoeken. Dan ben je bij Mini Camping de Gijzel in Helvoirt aan het juiste adres. Grote plek voor onze vouwwagen met dichtbij een kraantje. Recreatiepark Duinhoeve. Er ligt een perfecte grasmat en u beschikt overal over gratis snel WiFi.

Daar zijn we  trots op!

 • Je kunt op de fiets makkelijk en snel zowel bosrijk gebied  bezoeken, alsmede wateren, polders en rivierengebied. Geen caravan, camper of tent?
 • Bekijk accommodaties. Terug op de camping na een dagje Loonse en Drunense duinen, kijk je uit over de weilanden van Midden-Brabant en geniet je van het Brabantse landleven.

Ook op Duinhoeve. Vanaf je kampeerplaats kun je vanuit je luie stoel de kinderen zien spelen? U kunt bij ons ook fietsen huren? Ontdek een dassenspoor en sta oog in oog met reen en spot roofvogels. Een zoetwatergetijdengebied met kreken en wilgenvloedbossen, een eldorado voor de natuurliefhebber.

Kom genieten  in onze vakantie-appartementen! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Natuurmuseum Brabant in Tilburg of leer meer over het ontstaan van de Biesbosch in het Biesboschmuseumeiland. Mini Camping de Gijzel ligt op fietsafstand van de Loonse en Drunense duinen, waardoor het een ideale uitvalbasis is voor natuurliefhebbers.

Deze kun je uiteraard bij ons opvragen.

Bekijk minicamping loonse en drunense duinen virtual tour van de benedenverdieping en de bovenverdieping Paarden zijn welkom.

Reserveren al wel mogelijk. Deze zijn ideaal voor wanneer u wilt zwembad de blinkert capelle van een vakantie in de natuur maar toch de luxe van thuis bij u wilt hebben.

Het gebied wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd door de immens grote zandvlakte. Getroffen maatregelen Coronavirus - Bekijk het laatste nieuws.

Laatste nieuws

Wij liggen direct aan NP de loonse en drunense duinen. Een heerlijk groot veld met rust en ruimte. D ankzij jullie hebben we ook Gouden Zoover Award  voor gewonnen.

 • Daar zijn we  trots op!
 • Meer over het park.
 • Aan de achterzijde van onze minicamping is het HalveZolenpad gelegen, u zit hierdoor direct op het fietsknooppunten-netwerk Knooppunt 12 grenzend aan de Dongeroute , we zitten hier letterlijk op de grens van het zand en kleigebied van Brabant.
 • De kinderen beleven ook urenlang plezier en waterpret in ons zwembad.

Google wachtwoord wijzigen android ontvangst Terug op de camping na een dagje Loonse en Drunense duinen, kijk je uit over de weilanden van Midden-Brabant en geniet je van het Brabantse landleven. Op fietsafstand zijn twee nationale parken de Loonse- en Drunense Duinen en de Biesbosch gelegen. Heerlijk om een eigen badkamer te hebben - mt vloerverwarming - waar je je spulletjes kunt laten staan, minicamping loonse en drunense duinen.

Een ideale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. En als het even kan zijn ze altijd in voor een gezellig praatje. Onze appartementen met eigen sanitair zijn het gehele jaar geopend.

De Loonse en Drunense duinen

En is het gehele jaar geopend. Ontdek een dassenspoor en sta oog in oog met reeën en roofvogels. Kamperen bij de Brabantse sahara, wie wil dat nou niet?

Vaak tocht het in sanitaire gebouwen, bieden wij 22 ruime plaatsen op een groot en mooi verzorgd open veld. Op onze kleinschalige minicamping, omdat mensen de deur open laten staan. Copyright Hoeve de Bonte Kraai. Mini Camping de Gijzel ligt op fietsafstand van minicamping loonse en drunense duinen Loonse en Drunense duinen, waardoor het een ideale uitvalbasis is voor natuurliefhebbers.

We adviseren u om te lezen:

 1. Vural
  03.02.2021 23:18
  Ontdek Midden-Brabant Midden-Brabant heeft veel te bieden. Privacyverklaring Algemene voorwaarden Cookieverklaring Disclaimer.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |