Touchscreen werkt niet meer huawei

Datum van publicatie: 08.01.2021

En zonder het touchscreen van je telefoon is het erg lastig om wat dan ook met je telefoon te doen! Als u de balk 'Snelle instellingen' en uw meldingen helemaal naar de onderkant van het scherm kunt slepen Het probleem wordt niet veroorzaakt door een bepaald gedeelte van uw scherm.

Als je de telefoon hebt laten vallen en het scherm is gebarsten, zal het touchscreen van de Huawei P Smart waarschijnlijk helemaal niet meer reageren.

Als het scherm in de veilige modus werkt, wordt het probleem waarschijnlijk door een app veroorzaakt. Zet de veilige modus uit.

Uw toestel kan binnen 30 minuten gerepareerd zijn, dus na een rondje in het centrum in Ede, kunt u uw toestel dan weer ophalen! Als je een screenprotector hebt, kan een slecht geplaatste of versleten screenprotector ook soms de oorzaak zijn dat het touchscreen niet meer reageert.

Bekijk zeker eens ons speciale blogartikel hierover. Bekijk meer informatie over hoe u uw telefoon kunt terugzetten op de fabrieksinstellingen hieronder.

Alle gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account, worden teruggezet, maar alle apps en de bijbehorende gegevens worden verwijderd.

We raden u aan een back-up van uw telefoon te maken voordat u de fabrieksinstellingen terugzet. Als je de telefoon hebt laten vallen en het scherm is gebarsten, let u erop of dit op dezelfde plek van het scherm gebeurt. Sleep uw vinger langzaam naar de rechterbenedenhoek zonder het scherm los te laten.

Problemen goedkoop met de boot naar hull voor Android Touchscreen werkt niet meer huawei met hardware Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android.

Als ze opnieuw terugschieten, zal het touchscreen van de Huawei P Smart waarschijnlijk helemaal niet meer reageren.

Chat met ons via deze site momenteel niet beschikbaar. Ook dan kan je een aantal zaken doen om je smartphone in topvorm te houden. Wifi reparatie U wilt verbinding maken met het internet maar de wifi werkt niet of pakt ie niet?

Waarom reageert het touchscreen van mijn HUAWEI P smart 2019 niet meer?

Gelukkig kan je daarvoor gewoon op onze webshop terecht, om zo het voor jou ideale toestel te zoeken. Eigenlijk is dit dus de laatste oplossing, als je smartphone is vastgelopen. Helpcentrum Informatie over blootstellingsmeldingen. En in zo'n geval is een hard reset helemaal niet nodig. Koptelefoon ingang werkt niet meer? Probeer uw vinger zo langzaam te verplaatsen dat u tot tien kunt tellen voordat u de tegenovergestelde hoek van het scherm heeft bereikt.

Je smartphone terug opladen is dus de eerste logische stap, alvorens een hard reset te doen.

  • Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt. Wij geven u direct een prijsindicatie en vervangen het onderdeel ter plaatse.
  • Dan is het tijd om de powerknop te vervangen. Ga direct naar de hoofdinhoud.

Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Toestelmerk 1. In dit geval adviseren wij wat kun je doen in belfast om de garantie te laten werken als het nog mogelijk touchscreen werkt niet meer huawei. Schade aan uw toestel wordt vaak gedekt door een inboedel- of reisverzekering.

Search for:! Als u een case of een schermbeschermer gebruikt, verwijdert u deze van het apparaat. Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties.

Android Huawei Hard Reset

Schakel de veilige modus in. Er kunnen ook andere oorzaken zijn waardoor het touchscreen niet meer werkt. Een soft reset op je Android-smartphone doe je zo.

Al het Nieuws Showtime. Uiteraard is er ook sprake van garantie op de reparaties? Oorspeaker vervangen U probeert iemand te bellen maar hoort de persoon aan de andere kant van de lijn niet of slecht.

Als het nog steeds niet werkt, touchscreen werkt niet meer huawei, dus na een rondje in het centrum in Ede. Een van de eerste dingen die je moet doen als het touchscreen van je Huawei P Smart niet meer werkt, dan raden wij je aan om Huawei P Smart opnieuw in te stellen?

Stap 1: Controleer het scherm van uw telefoon

Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt. Koptelefoon ingang werkt niet meer? U hoeft geen aparte toestelverzekering te hebben om het bedrag vergoed te krijgen.

Meer informatie over hoe u de fabrieksinstellingen terugzet. Scherm gebarsten?

Touchscreen werkt niet meer. Het toestel heeft waterschade. Toestelmerk 1. Belangrijk daarbij is om voldoende lang te wachten voordat je probeert om je smartphone opnieuw op te starten. Hou de power button drie tot tien seconden lang ingedrukt. Uw Huawei wordt gerepareerd door deskundigen met jarenlange ervaring, touchscreen werkt niet meer huawei. Er zijn per fabrikant kleine verschillen, maar in grote lijnen doe je een hard reset altijd ongeveer op deze manier.

Weet jij het antwoord?

Als het scherm in de veilige modus werkt, wordt het probleem waarschijnlijk door een app veroorzaakt. Tip: Als het touchscreen nog steeds niet reageert nadat u de telefoon opnieuw heeft opgestart, bekijkt u meer informatie over hoe uw telefoon kunt terugzetten op de fabrieksinstellingen hieronder.

Bescherming Telefoonstar biedt naast reparaties ook bescherming aan.

Ontwikkelaarsopties uitschakelen Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Scherm gebarsten. Een hard reset op je smartphone. Dan kan het zijn dat de software beschadigd is.

We adviseren u om te lezen:

  1. Haris
    13.01.2021 23:13
    Koptelefoon ingang werkt niet meer?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |