Wat is een woekerpolis reaal

Datum van publicatie: 13.02.2021

Deel dit artikel. Dijsselbloem moet ingrijpen bij verzekeraar ASR Het is de hoogste tijd dat minister Dijsselbloem Financiën verzekeraar ASR dwingt zijn woekerpolisklanten rechtvaardig te behandelen. Vandaag deed de rechter uitspraak in onze zaak tegen ASR over de Waerdye polis.

Dit bedrag groeit nog aan door rente en rendement. De Tweede Kamer is nu aan zet. Wij gaan opkomen voor de belangen van honderdduizenden consumenten die zijn gedupeerd door een woekerpolis van Nationale-Nederlanden NN. De schikking geldt ook voor polissen via deze bedrijven.

Wil je toch video's bekijken? Het rapport kan wat ons betreft de prullenbak in. Voor alle duidelijkheid: eventuele risicopremies, zoals voor een uitkering bij overlijden, vallen niet onder de kosten.

Stichtingen en belangenorganisaties Er zijn een aantal organisaties die consumenten helpen bij het krijgen van een schadevergoeding voor hun woekerpolis. Heb je een pensioenverzekering. Consumentenbond krijgt ongelijk Vandaag deed de rechter uitspraak in onze zaak wat is een woekerpolis reaal ASR over de Waerdye polis.

Nieuws 30 oktober Oorspronkelijke regeling is uitgebreid Onze oorspronkelijke compensatieregeling is later uitgebreid. Zij werken doorgaans op uurtarief, en niet no cure, and the world will be as one.

Breadcrumb Navigation

Bent u NBA-lid? Aanbieders van kapitaalverzekeringen zouden consumenten volledig moeten informeren over alle kosten die worden ingehouden gedurende de looptijd. Wat dat maximum percentage is, hangt af van de polis. Je kunt momenteel geen video's bekijken, omdat je hiervoor geen cookies hebt geaccepteerd. Of de schikking dan goed genoeg is, is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Je hebt een woekerpolis.

 • Reaal moet de door haar klanten geleden schade veroorzaakt door het hefboom- en inteereffect vergoeden. Dit bedrag groeit nog aan door rente en rendement.
 • Woekerpolis aanpassen Zolang je niets doet, blijven de kosten oplopen.

De rechter oordeelde dat de verzekeraar klanten met een woekerpolis voldoende informatie heeft verstrekt over de kosten en gevaren van hun financile product.

Lopende rechtszaken Momenteel zijn wij bezig met diverse collectieve rechtszaken. Nieuws 4 juni. Nieuws 30 juli NN hoeft klanten geen kosten terug te betalen Verzekeraar Nationale-Nederlanden NN hoeft klanten bepaalde kosten niet terug te betalen. Verzekeraar ASR betaalde een kleine groep consumenten met een Waerdye-verzekering in het geheim veel meer compensatie dan tienduizenden ndere klanten met dezelfde woekerpolis.

Toen je de verzekering afsloot was het verzekerd bedrag bij overlijden niet meer dan vijf keer zo hoog wat is een woekerpolis reaal het voorbeeldkapitaal het op te bouwen bedrag met de beleggingen.

Hoe weet ik of ik een woekerpolis heb?

De vorderingen van de Vereniging Woekerpolis. Een deel van de vordering van de vereniging werd toegewezen: AEGON is volgens de rechtbank ernstig tekort geschoten in de informatievoorziening aan haar klanten. De procedure tegen Achmea is gestart op 3 januari

Nieuws 30 oktober Aan de hand van een polisblad, jaaroverzicht en en overige informatie van de verzekeraar kan gecontroleerd worden of de polis een beleggingsverzekering woekerpolis betreft, dit vooral omdat mijn tafelgenoot er echt niet van houdt. Heb je een vraag. Bekijk de sfeerimpressie. De verzekeraar creert hiermee een grote rechtsongelijkheid, wat is een woekerpolis reaal. Onze argumenten worden uiteengezet in  een brief aan de Tweede Kamer. Alles over de compensatieregeling Lees wat de compensatieregeling precies inhoudt en hoe deze regeling later is uitgebreid.

Heb ik ook een woekerpolis?

De vereniging probeert dit doel te bereiken door het voeren van overleg, maar met name door het voeren van collectieve procedures bij de rechter.

Een geplande studie of wereldreis gaan niet door. Deze verzekeraars hadden ook rechtsvoorgangers die inmiddels niet meer bestaan, zoals AXA Nederland en Winterthur.

 • De Consumentenbond voerde vrijdag 15 april actie voor én met consumenten, die zijn gedupeerd door een woekerpolis van ASR genaamd Waerdye.
 • Achter de schermen hebben Nationale-Nederlanden en de Consumentenbond hun standpunten verder onderbouwd en gereageerd op elkaars conclusies.
 • Tot nu toe.
 • Alles over de compensatie­regeling Lees wat de compensatie­regeling precies inhoudt en hoe deze regeling later is uitgebreid.

Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren. Nieuws 4 juni Voor alle duidelijkheid: eventuele verliezen op de beleggingen worden niet gecompenseerd.

Op deze pagina vind je meer informatie en veelgestelde vragen over compensatie. Verzekeraars moeten wettelijk verplicht worden wat is een woekerpolis reaal lle kosten van een kapitaalverzekering op duidelijke jaaroverzichten te vermelden. Op 14 oktober deed het Klachteninstituut financile dienstverlening Kifid Hier kun je terecht met een klacht over je bank, financieel adviseur of een andere financile dienstverlener.

De Consumentenbond en verzekeraar Allianz zijn het eens geworden over een compensatieregeling voor een groep consumenten met woekerpolissen, wat is een woekerpolis reaal. Een deel van de hypotheek kan niet worden afgelost of je pensioen valt veel lager uit dan verwacht.

Meer in deze special

ASR komt gedupeerden nog niet tegemoet Verzekeraar ASR is consumenten die zijn gedupeerd door een woekerpolis genaamd Waerdye nog niet tegemoet gekomen. De procedure bij de rechtbank in Utrecht is gewonnen door ASR. Weinig verbazing wekt het dat niet iedereen content was met deze schikking.

Overweeg je om jouw verzekering aan te passen, wat is een woekerpolis reaal. Consumentenbond gaat strijd aan met Nationale Nederlanden Wij gaan opkomen voor de belangen van honderdduizenden consumenten die zijn gedupeerd door een woekerpolis van Nationale-Nederlanden NN. Geheime schikking Nationale-Nederlanden en politie over woekerpolissen Nationale-Nederlanden blijkt politieagenten in het geheim veel meer compensatie te geven dan andere klanten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Annefloor
  23.02.2021 03:33
  De woekerpolisaffaire kwam aan het licht in door een onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten AFM waarin geconstateerd werd dat er veel mis was met beleggingsverzekeringen. Dit gebeurt op basis van no cure no pay.
 2. Gwenda
  16.02.2021 13:59
  Verzekeraar ASR is door de Consumentenbond gesommeerd om alle gedupeerden met een woekerpolis genaamd Waerdye redelijk te compenseren en niet alleen de klanten waarmee ASR een geheime schikking trof. Eureko Achmea en Aegon zullen waarschijnlijk snel volgen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |