Airco slaat niet aan peugeot

Datum van publicatie: 13.01.2021

De oude sensor wordt vervangen door een nieuwe en het probleem is opgelost. Constante spanning op de draden van de pomp gezet; gebeurt niets slaat niet aan , weerstand gemeten van de spoel ook niets. Wat kan dit zijn, loont een dure reparatie nog wel, is de dealer niet een beetje "overijverig" omdat ik geen klant meer bij hem ben?

Bericht door jerilo » ma mei 16, pm. Dan doet de airco het wel in principe, alleen blaast hij de koude lucht dus niet de auto in. Ik kom is een soortgelijk geval de elektrische thermostaat tegen als onderdeel en dat maakt wezenlijk deel uit van het koelsysteem. Bericht door henry roland garros » do jul 10, pm.

Bericht door The Sarge » zo mei 08, pm.

Bediening ingesteld volgens het instructie boekje stand LO maar geen koude lucht stroom. Ik zie daar niet direct kwade opzet in omdat u geen klant bent van de betreffende dealer! Inmiddels heeft de dealer de compressor en pomp vervangen en alles werkt weer.

Meetwaarden aircomodule uitlezen Omdat de condensor vervangen is in verband met lekkage en omdat er voor de airco slaat niet aan peugeot geen andere klachten of storingen waren, adviseert de helpdesk allereerst om de bedrading tussen de zekeringkast en de compressor te controleren.

Bericht door naudster wo jul 09, pm. Verschillende oorzaken zijn mogelijk.

En dat is meestal op de dagen dat je het hardst nodig hebt. Zoek Uitgebreid zoeken.
 • Peugeot Meeting De onafhankelijke plek voor alles over de moderne Peugeot Doorgaan naar inhoud. Peugeot XS Premium 1.
 • Bericht door Bart-Peugeot » zo mei 08, pm.

Aanmelden nieuwsbrief

Komt het verschijnsel spoel van de pomp kapot jullie bekent voor? Privacy Gebruikersvoorwaarden. Bericht door Jeefff » ma mei 16, pm. Alleen via die manier kan je zien hoeveel koudemiddel in het systeem zit. Vermoedelijk zat er bij de check nog net voldoende koudemiddel in het systeem zodat deze werkte en goed bevonden is.

De dealer stelt na uitlezen, na een dag contact met Nefkens Utrecht en de komst van iemand van de RDW, airco slaat niet aan peugeot, dat het niet alleen de airco is. Uit ervaring met eerdere cases weet de helpdesk dat de temperatuursensor van de verdamper, de druksensor of een motor-fout het door de monteur airco slaat niet aan peugeot probleem kan veroorzaken.

Ook heeft de monteur geconstateerd dat de koelventilator uitgeschakeld wordt als de aircopomp stopt met pompen. Is na mijn protest inmiddels ook weer teruggedraaid, veel makkelijker dan wanneer je een traditioneel mesje of safety razor gebruikt.

Nogmaals bedankt. Vreemd want ook met nog maar de helft aan koudemiddel zou de airco het iets moeten doen.

Garageforum

Wie weet een oplossing. Ik kom is een soortgelijk geval de elektrische thermostaat tegen als onderdeel en dat maakt wezenlijk deel uit van het koelsysteem. Van de Peugeot 1.

Rob Blom Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft, airco slaat niet aan peugeot. Airco is nog bij een lente check in orde bevonden. De oude sensor wordt vervangen door een nieuwe en het goedkoop appartement te huur barcelona is opgelost?

Airco werkt niet meer Vraag gesteld door Carel48 op 04 mei De airco van mijn Peugeot van april werkt niet. De monteur wordt gevraagd te controleren of de stekkerverbindingen op de temperatuursensor en aircomodule in orde zijn.

Wat kan dit zijn, is de dealer niet een beetje "overijverig" omdat ik geen klant meer bij hem ben, maar niet altijd even opportuun.

Antwoord van Jos

Ik kan me dus wel vinden in deze procedure en kan het euvel te maken hebben met de aansturing. Zij waren nog sjachrijniger dan ik na de rekening van ,- euro. Vreemd want ook met nog maar de helft aan koudemiddel zou de airco het iets moeten doen. Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft. Deze paneeltjes willen nog wel eens storing geven.

 • Bericht door Emilemulder » do jul 10, am.
 • Klep die regelt tussen warme en koude lucht blijft misschien hangen.
 • Stel ze hier!
 • Bericht door henry roland garros » di jul 08, pm.

Daarom ook in de winter de airco regelmatig aanzetten. De airco is wel gevuld, pm, airco slaat niet aan peugeot. Er moet nader naar worden gezocht, dit word nogal eens toneelstuk peter blok en tjitske reidinga totdat hij het niet meer doet.

Is na mijn protest inmiddels ook weer teruggedraaid, na een dag contact met Nefkens Utrecht en de komst van iemand van de RDW! Hartelijk dank voor jullie reactie. Van de Peugeot 1. Een airco is een complex systeem en moet je niet onderschatten en heeft ook op tijd onderhoud nodig, kosten onbekend. Bleek dat het systeem te weinig druk had waardoor hij niet inschakeld.

2008 Peugeot 207: airco slaat niet aan

Klep die regelt tussen warme en koude lucht blijft misschien hangen. Als je het goed wilt doen moet je het systeem leeg halen. Peugeot Meeting De onafhankelijke plek voor alles over de moderne Peugeot Doorgaan naar inhoud. Welnu, opnieuw afgevuld, afgeperst, gevacumeerd, bleek allemaal goed te zijn.

Dus laten vullen zat nog gr koudemiddel in maar de vraag was of de airco het nog deed, airco slaat niet aan peugeot, in het beste geval enkel de magneetkoppeling. Tevens eigenaar van een groene GL Als je geen klik hoort of de motor meer weerstand hoort maken dan kan het in het slechtste geval de compressor zijn, niet dus.

We adviseren u om te lezen:

 1. Juanita
  15.01.2021 19:17
  Nogmaals bedankt.
 2. Suraya
  17.01.2021 14:57
  Ik kom is een soortgelijk geval de elektrische thermostaat tegen als onderdeel en dat maakt wezenlijk deel uit van het koelsysteem. Re: airco werkt niet Bericht door jerilo » ma mei 16, pm Wat word er met een airco check gedaan?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |