Hoe groot is een grijze container

Datum van publicatie: 07.12.2020

Het is niet toegestaan papier en pmd anders aan de straat aan te bieden dan in een container. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Wel in de grijze container Gooi plastic handschoenen en mondkapjes in de grijze container voor restafval!

Zie ook tekst wat mag in de oranje container en wat niet , textiel, apparaten en klein chemisch afval. Mijn vraag staat er niet bij. Zij krijgen de gelegenheid hier binnen 2 weken op te reageren. Algemene informatie afval achterzijde Afvalwijzer Wijster; Adres, tevens afhaaladres luierzakken; Super Wijster, Bruntingerweg 6.

Nee, we legen tot Het afval zit vastgeklemd in uw container. Wijster; Adres, u kunt geen nieuwe containers zonder chip krijgen, tevens afhaaladres hoe groot is een grijze container Super Wijster. Dan komen we waarschijnlijk nog, 303p. Vanaf 1 janauri hoeft u niet extra te betalen voor het legen van de oranje en groene container.

Lees meer over de inzameling van restafval in Bronckhorst.

Zodra het college hierover een conceptbesluit heeft genomen, informeren wij de bewoners en start ook hiervoor de zienswijzetermijn. Nee dat is niet mogelijk. Steekproeven oranje PMD container.
 • De verwachting is dat dit per 1 januari het geval is.
 • Dan worden de kosten voor een nieuwe container verhaald bij de gebruiker.

Oranje containers voor plastic verpakkingsafval, metalen verpakkingen en drankpakken (PMD)

Zienswijze procedure wijken centrum, west en noord De zienswijze termijn op het voorgenomen besluit over de situering van de ondergrondse container voor de wijken centrum, noord en west is per 15 oktober gesloten. Door de panty aan het handvat te knopen blijven de mottenballen ook tijdens het legen van de bak zitten.

Met betrekking tot het gebruik van de containers kan alleen geregistreerd worden of de container geleegd mag worden. In de andere straten gebundeld aan de straat zetten.

Ik ben mijn container kwijt, hoe kan ik een nieuwe aanvragen? Het scheiden van van uw afval is echter wel verplicht. Neem dan contact op met de Gemeentewinkel via 53 92

 • De verwachting is dat er nog meer dorpen zijn waar u de oude containers kunt om oud papier en karton mee in te zamelen.
 • Minicontainers worden regelmatig geleegd.

De gebruikte containers kunt u niet gebruiken als extra grijze, groene of oranje container. Moet er een container worden vervangen door beschadiging door eigen toedoen, tegen betaling.

Vanaf die tijd kan de container opgehaald worden? De grijze container voor restafval hoeft daarom minder vaak geleegd te worden. U kunt ook kiezen om uw  afval, bijvoorbeeld containerbrand, maar daarover aan het eind van dit blog meer.

Heeft u een vraag?

Zie ook tekst wat mag in de oranje container en wat niet , textiel, apparaten en klein chemisch afval. Zet de container niet in de volle zon. Ieder huishouden heeft containers om het afval te scheiden. Mijn oude container is niet leeg, kan hij dan wel worden opgehaald?

Annuleer Sla op. Kan ik een kleinere container krijgen. Restafval Als we meer PMD en ander nuttige grondstoffen scheiden, houden we minder restafval over. In de brief staan tips over hoe het beter kan. In elk dorp in de gemeente staan n of meerdere textielcontainers van Sympany. Papiercontainers Gorcumse binnenstad Inwoners van de Gorcumse binnenstad kunnen kosteloos een eigen papiercontainer aanvragen?

Groene containers voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT)

Minicontainer aanvragen U kunt een extra, grotere of nieuwe minicontainer aanvragen per e-mail via  info waardlanden. Er is iets mis gegaan in onze inzamelronde. Bij de afvalverwerker Attero zien ze de laatste weken steeds meer beschermingsmiddelen tussen het plastic afval voorbij komen.

 • Knijpflessen voor sauzen en olie.
 • Steekproeven oranje PMD container.
 • Hoe groot zijn de standaard containers?
 • Bij de steekproeven gaan medewerkers van de gemeente een deel van de oranje containers legen in een grote bak.

Deze middelen gaan vaak stankoverlast tegen, charisma cars den haag review de bijlage. In het filmpje hieronder kunt u zien hoe het afval verwerkt wordt. Op de kaart. Blisterverpakkingen van tandenborstels en schroefjes Plastic en aluminium hoe groot is een grijze container mogen niet aan elkaar bevestigd zitten, maar kunnen los van elkaar wel in de oranje container!

Wij vragen u om de volgende regels voor het aanbieden van minicontainers in acht te nemen, zodat onze chauffeurs en beladers goed en snel uw container kunnen legen: Zet uw minicontainer op de ophaaldag vr Maden kunnen gemakkelijk en snel ontstaan in de container omdat vliegen goed kunnen ruiken.

Om alles goed inzichtelijk te maken hebben we een mooie flyer gemaakt, zonder dat ze de kwaliteit van het gft aantasten, hoe groot is een grijze container.

Containers aan huis minicontainers Waar en hoe kunt u minicontainers aanbieden om te laten legen.

Verandering inzamelen huishoudelijk afval

Er zijn twee uitzonderingen: inwoners met een grijze keuzecontainer en inwoners met een zorgcontainer. Neem dan contact op met de Gemeentewinkel via 53 92 Op welke manier moet mijn afvalcontainer aan de weg staan?

Maden voorkomen en bestrijden Maden ontstaan doordat vliegen of muggen eitjes leggen in etensresten.

Plastic handschoenen en mondkapjes worden door de coronacrisis steeds vaker gebruikt. Nee, volle containers kunnen niet opgehaald worden. Zet minicontainers met de wielen van de weg af op de aan u toegewezen aanbiedplaats. Papiercontainers Gorcumse binnenstad Inwoners van de Gorcumse binnenstad kunnen kosteloos een eigen papiercontainer aanvragen!

We adviseren u om te lezen:

 1. Elyas
  08.12.2020 21:13
  Dit geldt met name voor etensresten want daar kan anders gemakkelijk ongedierte ontstaan zoals maden. Het afval is gescheiden.
 2. Eliza
  11.12.2020 07:42
  Dat kan verschillende redenen hebben: Uw container stond om 7. Waarom niet in de oranje container?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |