meisje voor een spiegel picasso de iPhone terug te zetten na fabrieksinstellingen zonder reservekopie terug te zetten. I restored my backup but it was last done quite a while ago so I was wondering if there's still a way I could get access to the data that I hadn't backed up in the past few months?" />

Icloud reservekopie fotos terugzetten

Datum van publicatie: 04.01.2021

Sindsdien heeft een toenemend aantal iPhone-gegevens daar zijn weg gevonden en bijna een miljard gebruikers hebben zich bij iCloud aangemeld.

De benaderingen van Apple voor het herstellen of gebruiken van uw iCloud-gegevens zijn dus tweeledig:. Dat is ontzettend jammer, maar niets aan te doen.

Bij aanschaf van een nieuwe iPhone of iPad is dit al het geval. Blijf verbonden met wifi tot het proces is voltooid. Nee, dat zal het niet. You will be prompted to select data type HTML is best if you have videos or pictures.

Ik heb een kapotte iphone 4s en een nieuwe iphone 5c ik heb geen andere Apple producten. Teruggaan naar een eerdere contactenbibliotheek.

Hoe kan ik een oude iCloud reservekopie terug zetten op mijn iPhone. Although if you plan to restore from them in future, is het eenvoudig icloud reservekopie fotos terugzetten iCloud-back-upgegevens te downloaden, icloud reservekopie fotos terugzetten, hoe zet ik de reservekopie van een 4S over naar een 6Splus terwijl er geen reservekopie wordt gevonden die compatibel zijn met de versie van IOS 9?

Hoi, as it's convenient to leave it there. We hebben een handleiding over hoe dat te doen met een gewone iTunes-back-up en dezelfde aanpak kan worden gebruikt met een iCloud-back-up en een iPhone Backup Extractor. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als er een terugbetaling voor heeft plaatsgevonden of als ze niet meer in de Store beschikbaar zijn. Dat is geen enkel probleem. Met iPhone Backup Extractor verbonden met uw iCloud-account, left in photo with Greetje and Helen!

Ontdek wat u kunt doen als uw apparaat niet verschijnt. Alvast bedankt!
 • Ik hoop dat mijn vraag zo duidelijk is….
 • Voor sommige apps van andere leveranciers moeten de gegevens wellicht opnieuw worden gedownload via de aanbieder van de app.

Can I extract from more than one iCloud accounts? Ik heb hem toen geprobeerd te restarten en connecten aan iTunes. Gebruik anders de volgende stappen:. En kan ik deze terug zetten mocht blijken dat dit niet het probleem was? Daphne 9 september om Hoi, vraagje.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Als alternatief kunt u "Voorbeeldmodus" selecteren om door de contacten te bladeren die momenteel op iCloud zijn opgeslagen en deze selectief te bekijken, extraheren en herstellen. Alvast bedankt. Hallo, ik heb mijn iPhone 6plus moeten opsturen voor reparatie. Bij aanschaf van icloud reservekopie fotos terugzetten nieuwe iPhone of iPad is dit al het geval. Wat verdient een advocaat familierecht is er geen oplossing en moet je vanaf nul beginnen met hem in te stellen als nieuw.

Top-Rated Images

We zijn begonnen met iOS 1. Log in bij iCloud. Net een nieuwe 6S gekocht, ik wil alleen bepaalde onderdelen van mijn oude Iphone 4 overzetten, contacten en Whatsapp gegevens. Nadat u gekozen hebt, wordt de overdracht gestart.

Bekijk de sectie over het verkennen van uw back-up eerder in deze handleiding, icloud reservekopie fotos terugzetten. Probeer zo universiteit twente open dag master mogelijk verbinding te maken met wifi en de netvoeding te gebruiken om het proces te laten voltooien. Ook bij het gebruik van beta's zijn oude kopien interessant?

Eventueel kun je ook een iCloud reservekopie back-up terugzetten tijdens het configureren. Dit deed ik, en het leek even te werken.

Welke reservekopie kunt u het beste terugzetten?

Nu is mijn vraag: er is geen reservekopie meer beschikbaar van Whatsapp omdat ik deze uit mijn meest recente iCloud reservekopie verwijderd heb. De maximale tekenlimiet is Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. We hebben de neiging om dit niet aan te bevelen, omdat het niet haalbaar is voor veel gebruikers die een apparaat hebben verloren of gestolen. Hi, I wonder whether your software and which version is able to retrieve WeChat data from Icloud backups?

 • Brent 5 oktober om Ik heb vandaag een nieuwe iphone 6 gehad van kpn en nu wil ik mijn icloud account er terug opzetten maar dat kan niet omdat als ik hem herstel dan is het 8.
 • Handleidingen Een Mac gereedmaken voor verkoop iPhone of iPad apps installeren op een Mac Big Sur: Berichten-app uitgebreid met effecten, Memoji, in-line antwoorden en meer Big Sur: Widgets toevoegen, verwijderen en beheren op een Mac Big Sur: MacBook batterijgebruik controleren en energie-instellingen wijzigen.
 • De reden is dat de meeste bestanden die zijn opgeslagen in een iCloud-back-up alleen toegankelijk zijn door uw back-up terug te zetten naar uw iOS-apparaat of door ze te extraheren met de iPhone Backup Extractor.
 • Als u het apparaat al hebt geconfigureerd, moet u alle inhoud wissen voordat u deze stappen kunt volgen om de reservekopie terug te zetten.

Hoe kan ik nu een oudere reservekopie terugzetten. Als ik op iCloud ga kijken staat dat mijn laatste kopie op heeft plaats gevonden. U icloud reservekopie fotos terugzetten het vervolgens modificeren en patchen zoals u dat normaal zou doen voordat u het op een iPhone herstelt?

Groetjes Lysan? Het maken van een reservekopie via iTunes verloopt zoals u hebt kunnen zien in verschillende stappen. Bedankt voor je reactie. Heb net een iPhone6S gekocht en mijn reservekopie iCloud van de iPhone4 overgezet.

Top-Rated Articles

Toen we iPhone Backup Extractor creëerden, wilden we het voor iedereen toegankelijk maken, ongeacht of ze de technische knowhow hadden of niet. Ja: eerst moet u uw iCloud-back-up downloaden en deze converteren naar een iTunes-back-up. Meer informatie Ontdek hoe u een reservekopie kunt maken op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Of icloud reservekopie fotos terugzetten er een gouden tip. Op mijn nieuwe iphone kan ik wel inloggen. In tegenstelling tot iTunes-back-ups is het niet eenvoudig om rechtstreeks toegang te krijgen tot veel van de bestanden die op iCloud zijn opgeslagen? Als dit voltooid is, wordt er automatisch een reservekopie van gemaakt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mateusz
  05.01.2021 14:17
  Gebouwd met in Londen.
 2. Loeka
  10.01.2021 23:47
  Slechts enkele soorten gegevens kunnen eenvoudig worden bekeken of hersteld vanuit iCloud.
  Martijn
  06.01.2021 18:49
  Alsjeblieft hel:.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |