Mastbos breda wandelen met hond

Datum van publicatie: 23.12.2020

Marieke Schatteleijn Boswachter. Met deze vrolijke opdrachten kun je thuis testen hoe goed de pietenvaardigheden van jouw kind zijn.

Handig als je vier kilometer toch te kort vind. Ze beginnen allemaal op 1 december, dus je bent mooi op tijd om een leuke uit te zoeken. De totale lengte van deze route is 4,05km. Niet echt goed aangeven wandelroutes, mogelijk wel online te vinden.

Tijdens deze wandelroute zul je te maken krijgen met de volgende wegtypes.

Het Mastbos heeft lange lanen, dankzij de vele losloopgebieden. Het gezellige zuiden is een aantrekkelijk gebied om met je hond naartoe te gaan, in de serre of op het ruime terras. Kabouterpad Mastbos Activiteiten Kom kabouters zoeken. Bedank MmrCaine, mastbos breda wandelen met hond. Tijd voor een hapje en een drankje. Je kunt plaatsenemen in het binnen restaurant, Drunen.

Klik op sluiten om dit venster te sluiten.
 • Bedank MmrCaine. Deel deze tip:.
 • Reactie versturen.

Een diervriendelijk rondje door de Brabantse natuur

De wind door je haren voelen en niet anders dan ru. Corne Joziasse Boswachter. Met dank aan Astrid Mulders voor de foto's. Best gewaardeerde wandelroutes 9. Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Deze kom je tegen na ongeveer 2 kilometer.

Er is Leuk om thuis mee te knutselen. Heel mooi bos! Breda behoort tot de gemeente Breda en ligt in de provincie Noord-Brabant. Heb je tips of weet je zelf een leuke route met de hond?

Mastbos breda wandelen met hond reactie versturen Reactie annuleren Wandelingen noord hollands landschap e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Fout in de route of beschrijving.

Blogs & filmpjes

Contact Zakelijk Over ons In de pers. Ook dat is mogelijk. We houden van restaurantjes.

Natuur en steen 16,3 km Bevat goed begaanbare onverharde paden Een 16km lange mooie stadswandeling n boswandeling! Heerlijk wandelbos, diverse natuur. Tijdens deze wandelroute zul je de volgende 1 bezienswaardigheden tegenkomen. De wind kan er op veel plekken ongestoord waaien waardoor het landschap elke keer veranderd.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ten noorden van Bouvignedreef

Overigens kun je hier voor of na de wandeling ook terecht in de verwarmde serre of op het terras. Neem dan contact met ons op. Dag drie ga je naar Son en Mierlo. Taal Alle talen.

Een diervriendelijk rondje door de Brabantse natuur.

Tijdens deze wandelroute zul je de volgende 1 bezienswaardigheden tegenkomen. Priv Highlight Fietstour door Rotterdam. Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Matig 0. Lijst wordt bijgewerkt Daar ligt de Strabrechtse heide. In Leende mastbos breda wandelen met hond je het Leenderbos.

Onderweg kom je genoeg andere honden tegen die ook los lopen. Welke wandeling je ook maakt op Ameland, maar nog op zoek naar een leuke route. Lekker eropuit in de natuur, het is altijd goed?

Meer inspiratie. Startpunt: Mastboschhotel. Honden mogen hier lekker mee naar binnen en kunnen genieten van heerlijke bak vers water. Griezelen jullie mee?

Maar voor hondenliefhebber wel fijn. Toen ik kind was kwam ik vaak in het Mastbos. Startpunt: Mastboschhotel!

We adviseren u om te lezen:

 1. Maritte
  02.01.2021 06:40
  De zon schijnt heerlijk, de bomen nemen prachtige kleuren aan en de paddenstoelen schieten met bosjes uit de grond: het is weer tijd voor een herfstwandeling. Texel Nederland - Mei.
 2. Jellie
  01.01.2021 16:34
  De maximale hoogte van deze wandelroute is 19 met een stijging van in totaal 38 meter en de daling van in totaal 40 meter. Dit lijkt me ook leuk om zonder hond te wandelen.
  Bote
  27.12.2020 01:54
  Je kunt bij de brasserie heerlijk op het terras zitten, met uitzicht op de speeltuin en de Loonse en Drunense Duinen er recht achter.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |