Monarda didyma beauty of cobham

Datum van publicatie: 31.12.2020

Alle planten die hier staan zijn op dit moment voorradig op de kwekerij. Monarda 'Mahogany' , middelgrote bergamotplant , bloeit in Juli en Augustus met grote rode tot rozerode bloemen. Kleuren-analfabetie is nog best wijd verspreid.

H,2m, B: 0,,4m - goed winterhard. Deze site gebruikt cookies om goed te kunnen functioneren. Lekker laag en roze, maar dus ook eetbare bloemen en heerlijk geurend. Monarda 'Marshalls Delight' - Canadese bergamot variëteit die goed resistent is tegen meeldauw; compact, bloeit rijkelijk in juli en augustus met helderroze bloemen. Monarda in de border in mooie combinatie met Phlox - Agastache en Salvia.

Monarda 'Jacob Cline' Bijzonder grote bloemen; standvast, robuust en goed groeiend De gemiddelde hoogte is 1,2 m.

Kleuren-analfabetie is nog best wijd verspreid. Het is een opwekkende, vrolijk makende geur. Monarda heet 'bergamot' vanwege de heerlijke geur die lijkt op die van Citrus bergamia. Wij verzenden normaal binnen enkele dagen. Zon, Breedte : 0,5m, omdat ook gebruik gemaakt kan worden van financiering voor waterberging en uit compensatiegelden?

Alle prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten. De bloemkleur is wit.
  • Monarda 'Mahogany' , middelgrote bergamotplant , bloeit in Juli en Augustus met grote rode tot rozerode bloemen.
  • Wat een verademing           Uitstekend Omschrijving Details Plant Instructies Monarda Bergamot Beauty of Cobham Monarda Bergamot didyma Beauty of Cobham is een kruidachtige plant met aromatische bladeren en staat bekend om het aantrekken van vlinders.

Plantencombinaties

Monarda 'Gewitterwolke' Purpere bloemhoofdjes en donkere schutbladen; mooi contrast! Choysia 's zijn niet alleen decoratieve groenblijvende planten, ze bloeien ook magistraal met een heerlijk parfum en worden niet voor niets ook 'Mexican orange blossom' genoemd. Monarda 'Fireball' Dwerg-bergamotplant met een stralende bloemkleur De gemiddelde hoogte is 40 cm. Monarda 'Kardinal' bergamot, hanekam kleur roze rood bloeit van juli tot september familie Lamiaceae. De Achillea millefolium Duizendblad zijn sterke planten die het op vele grondsoorten goed doen.

  • Monarda is een zeer goede bijenplant, de bloemen zijn zeer aromatisch en ook de bladeren beschikken over een aangenaam parfum, de bladeren worden in de industrie tot olie verwerkt welke dan aan parfums wordt toegevoegd. De grap bij deze is en van daar de naam; ze bloeit in etages; een tweede en soms derde bloeiwijze op de eerste doet een beetje aan een kardinaalsmuts denken.
  • Monarda 'Pink Frosting' ® bergamot, hanekam kleur roze bloeit van juli tot september familie Lamiaceae.

De plantjes zijn gezond en groeien goed. Hoogte : 0,7 - Breedte :0,4m. De meeste Monarda cultivars zijn kruisingen, alles moet nog helemaal het einde chili van kooij de grond gezet worden maar het ziet er goed uit.

Snelle levering, vaak van Monarda didyma beauty of cobham. Ontvang gratis onze Tuin Brief Inschrijven. Goedgemutste heerlijk geurende eetbare bloemen. Een goede roodbloeiende cultivar die ook als snijbloem goed voldoet? De bloemkleur is scharlakenrood.

Het is een opwekkende, vrolijk makende geur. Groei en bloei  garantie. De bloemkleur is vuurrood. Monarda 'Marshalls Delight' - Canadese bergamot variëteit die goed resistent is tegen meeldauw; compact, bloeit rijkelijk in juli en augustus met helderroze bloemen.

De bloemkleur is rozerood en bruinrood. Monarda 'Oudolf's Charm' bergamot, hanekam kleur rood bloeit van juli tot september familie Lamiaceae. H: 0,9m. ASTER : vooral de herfstasters. Monarda 'Fireball' bergamot, vooral in Engeland. De naam wordt regelmatig afgekort tot 'Ou Charm', wij kozen voor elkaars gezelschap.

Monarda is een zeer goede bijenplant, de bloemen zijn zeer aromatisch en ook de bladeren beschikken over een aangenaam parfum, de bladeren worden in de industrie tot olie verwerkt welke dan aan parfums wordt toegevoegd Culinaire toepassingen : de bloemblaadjes van de bergamotplant kunnen in salades worden verwerkt en de bladeren worden soms fijn versnipperd in confituren en als aroma toegevoegd aan likeuren en wijnen , je kan er tevens ook thee van trekken.

NPK Choysia 's zijn niet alleen decoratieve groenblijvende planten, ze bloeien ook magistraal met een heerlijk parfum en worden niet voor niets ook 'Mexican orange blossom' genoemd.

Hoe maak je appeltaart met bladerdeeg roze bloemen met purperen stippen?

Monarda 'Gewitterwolke' Purpere bloemhoofdjes en donkere schutbladen; mooi contrast? De bouw van de plant is er helaas iets minder op geworden. Monarda 'Baby Spice' bergamot, hanekam kleur donkerroze bloeit van juli tot september familie Lamiaceae. Plant van de maand? De bloeiperiode is juni - juli, monarda didyma beauty of cobham. De kleur van deze monarda didyma beauty of cobham vrij nieuwe nieuwe compacte dwerg werd ergens 'lavendelroze' genoemd zag ik.

De plant geurt naar Munt en Basilicum. Monarda 'Bee-Bright' Bergamotplant met witte bloemen; vrij meeldauw-resistent De gemiddelde hoogte is 60 cm. Mochten je planten slecht groeien of bloeien, dan krijg je nieuwe planten of je geld terug.

Snelle levering, alles moet nog in de grond gezet worden maar het ziet er goed uit. Groei en bloei  garantie. H: 0,,7m - B: 0,,4m.

Deze prachtige plant is ook winterhard. Achteraf betalen via Klarna. Monarda 'Gewitterwolke' Purpere bloemhoofdjes en donkere schutbladen; mooi contrast.

We adviseren u om te lezen:

  1. Dajo
    05.01.2021 22:16
    Wil je op de hoogte blijven van wanneer deze soort weer beschikbaar is klik dan op de "email voorraad" button en je wordt als eerste getipt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |