Recept konijn met pruimen rode wijn

Datum van publicatie: 20.01.2021

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kunt ook het konijn 2 dagen eerder in de marinade zetten. Behalve favoriete ook eigen recepten en recepten van andere gebruikers zien?

Doe ondertussen bij de ui en knoflook de fijngesneden winterwortel en de tomatenpuree. Konijn met pruimen De smaak is wat anders.

Bronvermelding l'Ecole de cuisine de Varenne Parijs. Op een laag vuur of in de voorverwarmde oven op ca. Wat is een Kookschrift? Geplaatst op Hoofdgerecht.

Belgisch Hoofdgerecht! Doe ondertussen bij de ui en knoflook de fijngesneden winterwortel en de tomatenpuree. Lekker met aardappelpuree met spruitjes of rode kool. Konijn met pruimen 90 minuten! Bepoeder de inhoud van de pot met een laagje bloem en roer.

Recente reacties

Voeg bij het konijn de gewelde pruimen en laat in gesloten pan of afgedekte ovenschaal nog minuten garen. Voeg nu de bloem toe en laat de bloem bruinen.

Wild, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Wachttijd minuten, Bereidingstijd 70 minuten, Frans. Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht. Breng aan de kook. Verhit in een koekenpan ook wat boter.

  • Doe er de versnipperde ui en knoflook bij. Voeg de warme bouillon, knoflook, bouquet garni, zout en peper toe.
  • Wat is dit?

Konijn met pruimen en bier Door het bier, bruine uien en roomboter krijg je een heerlijke jus. Gestoofd konijn met pruimen Echt iedereen vindt dit lekker. Internationaal Hoofdgerecht. Behalve favoriete ook eigen recepten en recepten van andere gebruikers zien. Doe ondertussen bij de ui en knoflook de fijngesneden winterwortel en de recept konijn met pruimen rode wijn.

Subnavigatie

Verhit in de braadpan de olijfolie en boter. Snipper het witloof zeer fijn en doe de groente in een schaal. Haal de boutjes er even uit en houd ze warm in een stuk aluminiumfolie glimmende kant naar het vlees toe!

De herfst is weer in het land,dus hebben we misschien wat meer tijd voor dit recept. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Recept konijn met pruimen rode wijn op Belgisch.

Smelt een royale klont boter in een grote stoofpot op een matig vuur. Bedien iedereen met een malse konijnenbout, voldoende biersaus met pruimen, J. Bron: Nieuwe avonturen met een pollepel, alleen met hem.

Ingrediënten

Internationaal Hoofdgerecht. De geur alleen al tijdens het stoven! Zet het vuur wat zachter.

  • Bereiding: Verhit in een braadpan een beetje vloeibare boter.
  • Geplaatst op Hoofdgerecht.
  • Konijn met pruimen De smaak is wat anders.
  • Zijn de konijnenbouten rondom goudbruin gekleurd dan leg je de konijnenbouten in de braadpan met ui, knoflook, wortel en tomatenpuree.

Zeef de saus boven het konijn en druk daarbij de groenten goed uit! Kijk tussendoor af en toe eens in de pan om te zien of het nog steeds goed gaat, al is het maar om de heerlijke geur flink op te snuiven. Een flinke portie gedroogde pruimen en een degelijk Belgisch bier doen wonderen in de saus. Verminder dan vooraf het zout in het gerecht. Het konijn hoort zo hoe zwaar zijn wasmachines te zijn dat het bijna van de botjes valt.

Laat het konijn in boter bruin bakken met wat kruiden, zout en peper. Laat alles een minuutje bakken, recept konijn met pruimen rode wijn.

Meest recente berichten

Konijn met bier en pruimen Een Vlaamse klassieker! Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Het konijn hoort zo zacht te zijn dat het bijna van de botjes valt.

Doe er de pruimen bij, de takjes tijm en het laurierblad.

Bereiding: Laat de konijndelen uitlekken en dep droog met keukenpapier? Doe ondertussen bij de ui en knoflook de fijngesneden winterwortel en de tomatenpuree. Gebruik een bescheiden hoeveelheid, zodat er een dun laagje rond elk stukje witloof kleeft.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 humanflag.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |